Bespla shopping u Portanovi!

Zašto bi samo vikend bio idealan za dolazak u Portanovu? Ovoga puta to će definitivno biti i petak, 16. veljače! Nakon uspješnog druženja s posjetiteljima Portanove proteklog vikenda, NK Osijek ponovno dolazi u Portanovu!

Ovaj puta sa još bogatijim programom za sve male i velike navijače ovog nogometnog kluba. U pripremi je poligon trening s trenerima Otvorene škole, natjecanja u spretnosti, nagrade za najbolje, ali i utješne nagrade za ostale. Dok se najmlađi zabavljaju, roditelji će opet moći kupiti nešto od navijačkih rekvizita, polugodišnje ulaznice i pojedinačne ulaznice za utakmicu s Rijekom ili se učlaniti u Bijelo-plavi klub. Sve počinje u 17 sati na prvom katu Portanove.


Ovih dana je i omiljena maskota Portoš ponovno u akciji. Viđen je kako šeta Portanovom i časti shoppingom nasumično odabrane kupce na blagajnama trgovina ovog shopping centra. Pa nije li to divno? Ako idete ovih dana u Portanovu, a trebali bi, nemojte se iznenaditi ako baš vas Portoš potapše po ramenu taman kada budete vadili novčanik da platite račun. Ako se to dogodi, ništa ne brinite – Portoš plaća umjesto vas!
Više potražite na www.portanova.hr

A u subotu, 17. veljače svi su pozvani da se odazovu na plemenitu akciju darivanja krvi, od 16 do 19 sati na prizemlju Portanove.

Iako nove kolekcije već pristižu u trgovine Portanove, znajte da SEZONSKA SNIŽENJA još uvijek traju i da su povoljne prilike su na sve strane. 

Vidimo se u Portanovi!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari