Portanova je napunila 7. godina, ali tu ne staje

Još se sliježu dojmovi sa prošlotjedne fantastične proslave 7. rođendana Portanove, a tu su već nove akcije i zanimljivosti.

Prošli vikend Maja Šuput je u Portanovi na višesatnom koncertu zabavila više tisuća Osječana i njihovih susjeda iz regije i šire okolice, Portoš je počastio besplatnim shoppingom više od 30 slučajnih posjetitelja, a čak 60 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste. Žongleri, štuleri i drugi akrobati i cirkusanti napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, a svih 100 kino ulaznica koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno. Sve u svemu bio je ovo vikend koji ćemo dugo pamtiti!

Ali to nije razlog da već ovaj vikend ponovno ne posjetite Portanovu. Trgovine uvijek nude zanimljive akcije i popuste, pa je uspješna kupovina zagarantirana.

Osim odličnog shoppinga, sutra u Portanovi imate priliku napraviti i dobro djelo. Od 10 do 12 sati na prizemlju održava se redovna mjesečna akcija Otvori ormar, otvori srce, humanitarna akcija prikupljanja odjeće i obuće za najpotrebitije, a sve u suradnji sa Crvenim križem, Osijek.

A već sljedeći tjedan očekuje vas i Portastična srijeda, prva srijeda u mjesecu, dan koji donosi fantastične popuste i pogodnosti na kupovinu u trgovačkom centru Portanova.

Podsjećamo vas na radno vrijeme Portanove 1. svibnja. Konzum će raditi od 8 do 13 sati, dok sve ostale trgovine na taj dan ne rade. Drugi kat radit će prema prilagođenom radnom vremenu koje možete provjeriti na www.portanova.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari