Portanova slavi 8. rođendan!

Ušli smo u veliki rođendanski tjedan Portanove za koji se najavljuje odlična zabava za sve uzraste.


Ako još niste, svakako si isplanirajte nadolazeći vikend posjetiti Portanovu budući da čak dva dana Portanova slavi rođendan, a kako to i doliči ovakvom shopping centru – budite sigurni da vas očekuje nezaboravan provod.

U subotu 23. ožujka već od 11 sati kreće zabava i to za najmlađe posjetitelje. Otvorit će ju dječja predstava Jedan vuk, tri praščića i osmi rođendan – svima poznata priča, ali za ovu specijalnu priliku ispričana na malo drugačiji način zabavit će sve uzraste. U njoj je vuk dobar, slavi 8. rođendan, a praščiće želi pozvati na svoju proslavu.

Otprilike u isto vrijeme, u akciju kreće i Portoš koji slučajno odabrane posjetitelje častiti besplatnim shoppingom. Bit će tu i veseli Balonko koji će uveseljavati najmlađe zabavnim likovima od balona, ali i Facepainting majstori koji će oslikavati dječja lica, a prava poslastica sprema se od 21 sat kad na pozornicu u Portanovi stiže miljenik ženske publike, popularni Ivan Zak koji će, sigurni smo, svojim koncertom zagrijati atmosferu.

Zabava se nastavlja u nedjelju 24. ožujka uz nove dječje predstave, najdražu maskotu Portoša, Balonka, ali i veliku rođendansku tortu kojom će se moći zasladiti svi posjetitelji Portanove! Posebno iznenađenje za sve bit će Kiša balona koja će “padati” sa 1. kata u prizemlje Portanove, a u balonima će se skrivati čak 100 kino ulaznica.

I kao da to sve nije dovoljno samo po sebi – oba dana proslave rođendana sve posjetitelje očekuje SHOPPING S POPUSTIMA.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari