YOUTHnited – Mladi ”ujedinjeno” proslavili Dan grada

Dana 1. prosinca, u osječkom Esseker centru, održan je prvi Osijek YOUTHnited. Događaj je to u organizaciji Savjeta mladih Grada Osijeka (u suradnji s kreativnom agencijom Adverta), kojemu je cilj na jednom mjestu okupiti najbolje sadržaje za mlade koji se nude u Gradu Osijeku te na kvalitetan način obilježiti nadolazeći Dan grada.

Sudionici ovog događaja bili su: Udruga Breza, ISKRA waldorfska inicijativa, Udruga Plantaža, Udruga Slama, Udruga KultAkt, Udruga Auxilium, Titan Atlas Klub, Udruga ReArt, Udruga Dokkica, IAESTE, Proni Centar (Info Centar za mlade) te PS Shine, a predstavili su se kroz prezentaciju na štandovima i interaktivne radionice.

YOUTHnited je predstavio izvrsnu priliku da mladi Grada Osijeka nauče nešto novo i zanimljivo, ali također da se upoznaju te umreže.

Nakon nešto formalnijeg i edukativnog dijela uslijedio je ”flash mob” Plesnog studija Shine koji je bio uvod u večernji dio programa. Publiku je najprije  dobro zagrijao bubnjarski sastav RitmOS,  a potom je podij preuzeo bend “Nina Saffron & DMTN”.  Izvrsnu večer zaključio je DJ Oliver.

Osijek YOUTHnited su svojim dolaskom podržali i gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić, njegovi zamjenici Žana Gamoš i Boris Piližota te predsjednik Gradskog vijeća Grada Osijeka Željko Požega.

Sudionici ovog događaja bili su puni riječi hvale za njega te su izrazili želju da ovakva proslava Dana grada postane još jedna osječka tradicija.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari