Brojnim aktivnostima

Poljoprivredna i veterinarska škola Osijek obilježila Dan škole

PR

Posjetitelji su mogli uživati u pokaznom paradnom jahanju i prikazu baratanja kandžijom ili se okušati u sportskom ribolovu

Poljoprivredna i veterinarska škola Osijek danas je obilježila Dan škole koji se tradicionalno veže uz Dan zahvalnosti za plodove zemlje i Dane kruha.

Ovogodišnja tema “Smotra tradicionalnih jela u kotliću i starih sportova“ predstavila je kulinarsko umijeće svakoga razreda, kao i sportske sposobnosti učenika u starim sportovima. Dok je dio učenika bio zadužen za kuhanje graha, čobanca i fiš-paprikaša u kotliću, drugi su sudjelovali u starim sportovima poput potezanja konopa, igre potkova i tronošca u organizaciji Olimpijade starih športova Brođanci.

Posjetitelji su mogli uživati u pokaznom paradnom jahanju i prikazu baratanja kandžijom ili se okušati u sportskom ribolovu.

Kulturno-umjetničko društvo “Graničari“ iz Gunje svečanim nastupom slavonskog spleta prikazalo je tradiciju, kulturu i običaje, a sve uz tradicionalnu gozbu slavonskih i baranjskih delicija koje su pripremili učenici, roditelji i nastavnici.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest