Pružaju podršku

Obiteljski centar poziva očeve predškolske djece koji žive razdvojeno roditeljstvo na radionice o roditeljstvu

Pixabay

U poticajnom, prijateljskom i podržavajućem okruženju očevi će imati priliku razmijeniti svoja iskustva i steći nova saznanja o ulozi oca u ranom djetinjstvu

Obiteljski centar, Područna služba Osječko-baranjska započinje novi ciklus radionica za očeve koji žive razdvojeno roditeljstvo, a imaju djecu predškolske dobi.

Navedeni centar, stoga, poziva sve očeve djece predškolske dobi koji su u postupku razvoda braka ili su razvedeni na to da se priključe ciklusu radionica ”Rastimo zajedno i dalje” koje će obuhvaćati teme komunikacija i suroditeljstvo nakon razvoda braka, nošenje sa sukobima oko roditeljskih pitanja, poticanje suradnje, četiri stupa roditeljstva, prepoznavanje dječjih potreba te odgovarajuće reagiranje na njih.

U poticajnom, prijateljskom i podržavajućem okruženju očevi će imati priliku razmijeniti svoja iskustva i steći nova saznanja o ulozi oca u ranom djetinjstvu, kao i dobiti podršku i isprobati nove korisne roditeljske alate.

Planirani je početak radionica studeni, a radionice će trajati 120 minuta i održavati se ponedjeljkom od 16,30 do 18,30 sati. Više informacija o načinima prijave možete pročitati na plakatu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest