Nevjerojatni talent

Matija iz Cernika oduševio glasom i prvi dobio zlatni gumb u novoj sezoni Supertalenta

Screenshot/NOVA TV

Iako su mu brojni govorili kako mu Supertalent ne treba u životu, nakon jučerašnje emisije i mi smo sigurni u to kako ovoga Slavonca čeka iznimno blistava pjevačka budućnost

Da se Slavonija može pohvaliti nadarenim pjevačima, pokazao je talentirani Matija Petrić iz Cernika kraj Nove Gradiške. Otpjevavši pjesmu “Ponoć” iz hit filma “Toma” na sebi svojstven način, odnosno i muškim i ženskim vokalom, mladić koji inače pjeva na svadbama s bendom Žute dunje zaradio je prvi zlatni gumb u 11. sezoni showa Supertalent.

Gumb mu je pritisnuo glumac Fabijan Meznarić koji je, kao i publika i ostatak žirija, ostao oduševljen njegovom emotivnom i potpuno drugačijom izvedbom od svih do sada viđenih pjevačkih u Supertalentu. Njegov je talent poseban i utoliko što nikada nije pohađao glazbenu školu, a životni mu je san baviti se pjevanjem.

“U svom mjestu poznajem sve ljude i nikada nisam razmišljao o tome da odem živjeti negdje dalje. Radim u trgovini s građevinskim materijalom, jednostavna sam osoba, a nisam ni u vezi ni zaljubljen. Bio sam na 137 kila, dok sam sada na 106. Moj je najveći san pjevati svaki dan. Nikada se nisam školovao što se tiče glazbe i pjevanja, a nastupam u svatovima i dosta imam tremu”, rekao je za Novu TV prije nastupa.

Matijinim je pjevanjem zadovoljna i Martina Tomčić, izjavivši kako ju njegov glas podsjeća na glas Alena Bičevića, pjevača koji jedini od njezinih poznanika može dosegnuti žensku lagu na takav način. S njome se složila i Maja Šuput, kazavši kako se takvom nastupu nisu nadali, u čemu i jest ljepota navedenog showa, dok je Davor Bilman ustvrdio kako je riječ o fascinantnoj izvedbi.

Iako su mu brojni govorili kako mu Supertalent ne treba u životu, nakon jučerašnje emisije i mi smo sigurni u to kako ovoga Slavonca čeka iznimno blistava pjevačka budućnost, počevši ponajprije od sudjelovanja u spomenutom showu u kojemu već ima miljenike publike, ali i izravni prolaz u polufinale na koje ćemo još morati malo pričekati.

Skromnom i istovremeno nadarenom Matiji, stoga, želimo mnogo sreće u daljnjem tijeku natjecanja. Njegov cjelokupni nastup možete pogledati na poveznici.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest