''Učiniti nevidljivo vidljivim''

Otvorene su prijave za godišnju dodjelu volonterskih nagrada vrijednim Osječanima

PR

Volonteri su ključni oslonac mnogim inicijativama, a njihova posvećenost i nesebičnost zaslužuju posebnu pažnju

Povodom Međunarodnog dana volontera 5. prosinca 2024. godine, Volonterski centar Osijek DKolektiva – organizacije za društveni razvoj objavljuje Natječaj za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada ”Učiniti nevidljivo vidljivim” u okviru kojega pozivaju sve udruge, zaklade, ustanove, institucije i poslovne organizacije da nominiraju kandidate.

Kao i svake godine, Volontersku nagradu dodjeljuje Volonterski centar Osijek, uz podršku Savjeta za razvoj volonterstva kojega čine ugledni pojedinci iz zajednice, a čija je uloga selekcija kandidata i odluka o dodjeli nagrade. Ove nagrade imaju za cilj prepoznati i nagraditi izvanredne volontere koji svojim radom i trudom pozitivno utječu na zajednicu. Volonteri su ključni oslonac mnogim inicijativama, a njihova posvećenost i nesebičnost zaslužuju posebnu pažnju.

Pozivaju se, stoga, svi na to da se uključe i nominiraju kandidate koji su ostavili značajan trag svojim volonterskim radom. Vaša podrška može inspirirati mnoge druge na to da se aktivno uključe u volonterske aktivnosti.

Detaljne informacije oko nominacija i kategorija te kako se prijaviti možete pronaći ovdje ili uputiti ljude izravno na web stranicu. Zajedno možemo slaviti volonterizam i potaknuti još veći angažman u našoj zajednici!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest