Bez prijemnog ispita

Upišite se u Centar za glazbenu poduku Akord i naučite svirati željeni instrument

Ilustracija (Davor Javorović/PIXSELL)

Osim već tradicionalnog sviranja iz nota, učenici s vremenom počinju koristiti i računalne programe u svrhu usavršavanja sviračke tehnike i proširivanja repertoara na različite glazbene stilove i pravce

Centar za glazbenu poduku Akord osnovan je prije 20 godina, odnosno 2004. godine u Osijeku.

Od početka rada centra bio je usmjeren na tečajeve sviranja gitare, klavira i sintisajzera, što je i danas njegova osnovna djelatnost. Ono je čime se centar Akord ponosi isključivo individualan rad s učenicima. Nastava traje od početka listopada do početka lipnja, nakon čega polaznik dobiva diplomu o završenom tečaju određenog stupnja, što mu omogućuje prelazak i upis na sljedeći stupanj.

Na tečaj se primaju svi prijavljeni polaznici bez provođenja prijemnog ispita. Upis na tečaj moguć je i tijekom školske godine.

Osim već tradicionalnog sviranja iz nota, učenici s vremenom počinju koristiti i računalne programe u svrhu usavršavanja sviračke tehnike i proširivanja repertoara na različite glazbene stilove i pravce. Onim učenicima kojima želja za glazbenim znanjem nadilazi samo sviranje instrumenta, omogućena je i nastava iz teorije glazbe i solfeggia.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest