U Poljanskoj

Zadnji dan požeškog tjedna kuhat će Mihael: ”Ja očekujem tulum do ponoći!”

RTL

Na popisu namirnica današnjeg domaćina našli su se paprika, med, teletina, batat, temeljac, kakao i keksi

Požeški tjedan ”Večere za 5” kraju će privesti domaćin Mihael Ivanović. Mihael živi u Požegi, a protukandidate će ugostiti u svojoj rodnoj kući u mjestu Poljanska.

Mihael je poduzetnik i vatrogasac te je već jedanaest godina načelnik vatrogasne postaje. Voli kuhati za svoje kolege, obitelj i prijatelje, a najviše voli pripremati velike obroke za mnogo ljudi. Za sebe kaže da je radoholičar i priznaje da se, čak i kada je na godišnjem odmoru, jedva čeka vratiti na posao.

”Ja sam jedva dočekao da ovaj zadnji dan dođe, da gosti dođu kod mene, da ih i ja ugostim, a žao mi je što će vjerojatno prebrzo proći”, rekao je Mihael.

Na popisu namirnica današnjeg domaćina našli su se paprika, med, teletina, batat, temeljac, kakao i keksi.

Gostima se popis namirnica svidio.

”Mislim da će Mihael biti super domaćin i da će započeti večer vicevima ili će vicevi doći na glavnom jelu, nisam siguran, ali znam da će biti super”, rekao je Karlo.

”Ja očekujem da će biti super i da će, s obzirom na to da je zadnja večer, biti tulum do ponoći!”, dodala je Manda Monika.

Hoće li Mihael uspjeti osvojiti maksimalan broj bodova i tako, uz Mateu i Mandu Moniku, ući u uži izbor za ovotjednog pobjednika – gledajte od 17.50 sati na RTL-u ili odmah na platformi Voyo!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest