Ljubav prema zavičaju

Đakovčanke pokrenule portal koji slavi ljepote, ljude i proizvode Slavonije i Baranje

PR

Na Cro East kanalima možete saznati za razne događaje i manifestacije koje se održavaju na ovim područjima

Dok mnogi mladi odlaze u potragu za boljim životom u velike gradove, dvije mlade Đakovčanke odlučile su promijeniti priču i pokazati svijetu kako je pravo blago skriveno u srcu Slavonije i Baranje. Baš tamo gdje je “pusto”, “jadno” i “prazno” – kako mnogi karakteriziraju. I tako je, iz ljubavi prema svom kraju, nastao Cro East.

Ovome je projektu cilj dokazati da Slavonija i Baranja zaista imaju što pokazati. Od (ne)otkrivenih destinacija, restorana, kafića, kuća za odmor, jezera, šuma i parkova, pa sve do vrijednih OPG-ovaca i njihovih kreativnih proizvoda i usluga – Cro East je mjesto koje želi istaknuti ljepote Slavonije i Baranje!

Ideja je proizašla kada je vlasnica marketing agencije s njezinom djelatnicom osluškivala želje klijenata koji toliko uživaju u prirodi i proizvodima koji ovdje nastaju. Vezani su ljubavlju prema destinacijama gdje su se smjestili, selima koje okružuje netaknuta priroda i gradovima koji su još nedovoljno otkriveni. Dok su fotografirale i snimale njihove priče, odluka je pala na nešto još veće. I tako je nastao Cro East, portal putem kojega se dijele priče o vrijednim ljudima i njihovim proizvodima, mjestima koje možete posjetiti, destinacijama koje će vas oduševiti, kućama za odmor u kojima možete boraviti te restoranima i kafićima u kojima se možete okrijepiti.

PR

Iako je ovaj projekt još u samom začetku, Doris i Ana duboko vjeruju u njegovu misiju, a to je da Slavonija i Baranja imaju što pokazati! Na Cro East kanalima možete saznati za razne događaje i manifestacije koje se održavaju na ovim područjima, možete čitati o šarmantnim vinarijama u kojima možete kušati vrhunska vina, očaravajućim dvoracima koji kriju bogatu povijest – Slavonija i Baranja imaju za svakoga ponešto!

Njihovim klijentima daju dodanu vrijednost, a čitateljima ideju što, gdje i kada bi mogli posjetiti, kušati ili kupiti. Iako projekt Cro East broji tek nekoliko mjeseci postojanja, uz vašu podršku, ova lijepa slavonska priča može trajati i trajati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest