traže se najizdržljiviji

Vinski maraton u Zmajevcu uz Žeteoce, La Bandu i Krankšvester

PR

Bogat vinski program očekuje vas tijekom dva dana vrhunske zabave u Zmajevcu

Pozivamo vas na 19. Vinski-bor maraton, jedan od najvećih vinskih događanja na ovim prostorima, koji privlači stotine i stotine maratonaca i vinoljubaca. Vinski maraton održat će se 27. i 28.09.2024. godine u baranjskom selu Zmajevcu.

U petak (27.09.) održat će se Premium Vinski maraton namijenjen ljubiteljima vrhunskih vina, ugodne atmosfere, lagane glazbe i ambijentalne rasvjete poznatih zmajevačkih surduka. Uz bogat kulturno-umjetnički program, etno sajam i svečano otvorenje. u večernjim satima zabavlja će vas TS Žeteoci i La Banda. Ulaz je besplatan, te nije potrebna prethodna najava. Na ulazu će se moći kupiti vinska čaša, te bonovi za degustaciju vina.

U subotu (28.09.) će atmosfera postati puno življa kada malo baranjsko selo posjeti nekoliko stotina maratonaca iz cijele Hrvatske, regije, a danas i svijeta. Uz bogat program Vinski-bor maraton počinje u 14 sati, kada počinje i šetnja uz maratonsku količinu baranjskog vina! Navečer vas zabavlja Krankšvester!

Maratonci će kroz tri surduka i preko dvadeset točaka moći kušati sve sorte našim manjih i većih proizvođača i uživati u raznim glazbenim žanrovima na svim lokacijama.

Skupi ekipu i iskusi Vinski-bor maraton!

PRIJAVE

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest