Novi singl

Vlatka Kopić Tena predstavila spot za pjesmu ”Tvoja sjena”

PR

Nakon njezine izvrsne i emotivne izvedbe, publika je svojom reakcijom na završnoj večeri festivala potvrdila kako je kvalitetna pjesma i dalje najbitnija te će ona vrlo brzo naći svoj put i biti rado slušana

Nova pjesma ”Tvoja sjena” koju je publika već samim svojim ulaskom u radijski eter prepoznala i prihvatila, dobila je i svoj video uradak. Premijera spota održana je u požeškoj Gradskoj knjižnici uoči festivala Zlatne žice Slavonije.

”Kako je Požega mjesto mojih prvih glazbenih koraka, odlučila sam u dogovoru s direkcijom festivala da je to idealno mjesto i trenutak za premijeru novoga spota na koji sam izuzetno ponosna. Spot je sniman u dvorcu Mailath u Donjem Miholjcu, a snimala ga je ekipa iz Efekt medie na čelu s Bojanom Molnarom koji je napravio izvrstan posao. Dvorac zbog svoje ljepote neiscrpna je lokacija mnogim redateljima i autorima pa sam ga u dogovoru sa svojim timom i odabrala kao lokaciju snimanja ovoga videa. Spot odiše jednostavnošću i stavlja fokus na samu pjesmu kako bi što bolje došla do srca slušatelja”, rekla nam je Vlatka Kopić Tena.

Nakon njezine izvrsne i emotivne izvedbe, publika je svojom reakcijom na završnoj večeri festivala potvrdila kako je kvalitetna pjesma i dalje najbitnija te će ona vrlo brzo naći svoj put i biti rado slušana kao što je to ”Tvoja sjena”. Tekst za pjesmu potpisuje Željko Krznarić, glazbu Aleksandar Homoky, dok je za aranžman i produkciju zaslužan dugogodišnji suradnik Željko Nikolin.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest