Nova pjesma i spot

Kasovci nikada sretniji u suradnji s popularnom Marijom Mirković

PR

Tekst za pjesmu "Nitko sretniji" napisali su Domagoj i Kristina Vukadin, glazbu Domagoj Vukadin, a aranžman i produkciju potpisuje Željko Nikolin

Osječki TS Kas snimio je spot za pjesmu “Nitko sretniji” koju su u nedjelju predstavili u Požegi na festivalu ”Zlatne žice Slavonije”.

Kasovci su ovu plesnu i pomalo drugačiju pjesmu snimili u suradnji s popularnom kantautoricom Marijom Mirković koja je donijela poseban šarm i energiju svojom izvedbom.

”Presretni smo što smo i ove godine nastupili u Požegi na ovom nama vrlo dragom festivalu, a ponajviše nas veseli suradnja s Marijom Mirković koja je ovu pjesmu podigla na jednu višu razinu. Baš zato smo odlučili napraviti premijeru ovoga spota ovdje u Požegi i podijeliti nešto na što smo izuzetno ponosni s dragim nam ljudima”, rekao je Dinko Glavaš, pjevač Kasa.

Kasovci su spot premijerno prikazali medijima u poslijepodnevnim satima na press konferenciji u požeškoj Gradskoj knjižnici, a navečer su pjesmu izveli na Trgu Svetog Trojstva. Tekst za pjesmu “Nitko sretniji” napisali su Domagoj i Kristina Vukadin, glazbu Domagoj Vukadin, a aranžman i produkciju potpisuje Željko Nikolin, dok je spot sniman u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku. Snimanje spota povjereno je Cinematic produkciji iz Osijeka na čelu s Josipom Grizbaherom.

Nakon singlova ”Savski suton”, ”Jedina” i ”Zašto sada dolaziš”, Kas je na putu prema svom trećem studijskom albumu koji se nestrpljivo očekuje početkom iduće godine.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest