brojne pogodnosti

U tjednu pred početak školske godine stiže Portastična srijeda!

Portastična srijeda je u srijedu 4. rujna

Škola započinje u ponedjeljak, stoga je ova Portastična srijeda idealna prilika za obaviti posljednje Back to School pripreme. Sve potrebno za novi početak pronaći ćete u trgovinama Portanove, a ako to obavite sutra – bit ćete u plusu jer su najavljena brojna sniženja i popusti! Sve popuste koji vas očekuju sutra, 4. rujna pogledajte na web stranici Portanove.

Osim što su trgovci pripremili sjajne ponude, još je jedan razlog za obnoviti školarca baš u Portanovi: nagradna igra u kojoj možete osvojiti Sony PlayStation 5 SLIM ili jednu od 20 ostalih vrijednih nagrada! Sudjelovati možete do 26. rujna sa svakim računom (bez obzira na iznos!) iz bilo kojeg maloprodajnog, uslužnog i ugostiteljskog objekta Portanove, na slijedeći način: Obavite kupovinu, sačuvajte račun, na Info pultu preuzmite kupon, ispunite ga i ubacite u za to predviđenu kutiju na Info pultu i čekajte izvlačenje! Nagradni fond sastoji se od čak 21 vrijedne nagrade koje su osigurali sponzori: T Centar, Argentum, Baby Center, CCC, Fashion & Friends, Levi’s , Naš dom, Office Shoes , Optika Anda, Pepco, Polleo sport, Simple, Springfield, Tedi, Top Shop, Xiaomi.

Podsjećamo i na Portanova poklon karticu kao idealan poklon za sve prilike, pa i početak školske godine! Portanova poklon karticu može se koristiti u gotovo svim trgovinama u Portanovi i to višekratno. Iznos koji ćete „staviti“ na karticu ovisi samo o vama, a može biti bilo koja vrijednost između 10 i 200 eura. Skeniranjem QR koda na poleđini kartice u svakom trenutku možete doći do pregleda svih kupnji kao i informacije o preostalom iznosu na kartici. Pa može li jednostavnije!? Portanova poklon karticu možete kupiti na Info pultu Portanove ili online putem Web shopa.

Nedjelja, 8. rujna u Portanovi je radna nedjelja. To znači da će trgovine, kao i svi ostali sadržaji u Portanovi raditi prema redovnom radnom vremenu, od 9 do 21 sat.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest