Dobra rekreacija

PK Bolero upisuje nove članove svih uzrasta

PK Bolero

Za odrasle nude iznimnu kvalitetu plesnih tečajeva i sati postignutu tridesetogodišnjim iskustvom u radu na području rekreativnog, društvenog, umjetničkog i sportskog plesa

Plesni klub Bolero poziva na upis zainteresirane svih starosnih dobi na plesne radionice po grupama u Osijeku (djeca, mladež, odrasli). Prijave traju od 5. do 20. rujna.

Programi za djecu i mladež uključuju karipske – latino plesove (salsa, bachata, merengue + balet…) te balet i moderni ples – predškolci (4 – 7 god.).

Programi se za odrasle pak odnose na tečaj društvenih, tj. latino plesova – početno, napredno, prvi ples za mladence (roditelje, kumove) te Latin lady style – plesnu rekreaciju za žene.

Ples je bazična sportska i rekreativna aktivnost za sve starosne kategorije. Uz stručno vodstvo, napredovat ćete vrlo brzo te biti zadovoljni postignutim.

Za kategoriju djece i mladeži nude rekreativno ili natjecateljsko bavljenje plesom, putovanja, nastupe, seminare i usavršavanje. Bolero je klub europskih i svjetskih prvaka te viceprvaka u WADF-u i IDO-u. Oba spomenuta svjetska saveza danas su najznačajniji i najbrojniji plesni savezi.

Za odrasle nude iznimnu kvalitetu plesnih tečajeva i sati postignutu tridesetogodišnjim iskustvom u radu na području rekreativnog, društvenog, umjetničkog i sportskog plesa.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest