popularni show

Mađu kandidatima u Životu na vagi i nekoliko Slavonaca

PR

Kandidati osme sezone 'Života na vagi' ukupno imaju 2547,2 kilograma

Na krajnjem sjeveru Hrvatske prvi dio snimanja ‘Života na vagi’ došao je svom kraju, a kandidati svoju borbu s kilogramima nastavljaju kod kuće kako bi svoju transformaciju pokazali u finalu osme sezone.

Kandidati osme sezone ‘Života na vagi’ ukupno imaju 2547,2 kilograma, a koliki teret nosi svaki od njih – ne propustite pogledati na prvom vaganju osme sezone showa 2. rujna u 21.15 na RTL-u ili 24 sata prije prikazivanja na televiziji na platformi Voyo!

Marija Novak (25), Vukovar

Prodavačica Marija Novak kaže kako je cijeli život imala problema s kilogramima. „Želim se naučiti zdravo hraniti“, kaže Vukovarka i otkriva da su je često vrijeđali zbog debljine.

PR

Roman Husanović (39), Sarvaš

Kad je Roman Husanović prestao igrati nogomet, počeo je dobivati na kilaži. Ima 39 godina, dolazi iz Sarvaša i vozi autobus u Osijeku, a sin i supruga najveća su mu motivacija.

Igor Prpić (50), Virovitica

Najstariji kandidat osme sezone ‘Života na vagi’ ima 50 godina i zove se Igor Prpić. Radi u Hrvatskim željeznicama, ponosan je otac dvoje djece, a u show se prijavio jer se boji da će ostati nepokretan.

PR

Tko su ostali kandidati saznajte od sutra na RTL televiziji.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest