prvi u nizu evenata

Otkrijte tajnu vezu Koreje i Osijeka

PR

Danas je Beigic, s ostalom pažljivo odabranom clean korejskom kozmetikom dostupan u novom web shopu

Slavonija ne prestaje s ugodnim iznenađenjima i dobrim pričama, a ovaj put priča počinje u Koreji i spaja tu daleku zemlju s Osijekom.

Riječ je o još jednom posebnom, ekskluzivnom, inspirativanom projektu koji dolazi od tima koji je nedavno otvorio vrata Wellness & Wholeness hotela Materra, destinacije za opuštanje i revitalizaciju, smještene usred nepreglednih slavonskih polja, odmah pokraj Osijeka.

Upravo je tamo, na prvom u nizu Luxury Nature Escape Evenata, koji je okupio 50-ak ljubitelja beauty industrije iz Hrvatske i Koreje, predstavljena clean korejska kozmetika Beigic. Kako bi ugođaj bio potpun, za hranu je bio zadužen glavni chef korejske ambasade, Cheolhui Lee, koji već 5 godina živi u Zagrebu i osobni je kuhar korejskog veleposlanika. Iz Koreje je za tu prigodu doputovala i osnivačica branda, Kate Namgung, kako bi s Josipom Pipunić, ekskluzivnom zastupnicom za Beigic brand predstavila cjelovitu priču o prijateljstvu iz kojeg se rodila ova neobična veza azijske zemlje i naše Slavonije.

Danas je Beigic, s ostalom pažljivo odabranom clean korejskom kozmetikom dostupan u novom web shopu Divote Cosmetics, koji je pokrenula upravo Josipa: “Ideja o Divote rođena je iz moje ljubavi prema korejskoj kulturi, kozmetici i potrage za jedinstvenim pouzdanim izvorom clean kozmetike iz Koreje. Prijateljstvo s Kate bilo je znak kako su se naši putevi morali sresti te smo kroz ovaj projekt povezali Koreju i Hrvatsku na neočekivan način.”

PR

Divote na hrvatskom jeziku znači “prekrasne stvari”, odražava eleganciju i gracioznost, a asocira i na “devote”, predanost na engleskom, što simbolizira duboku posvećenost brizi o svojoj koži uz clean kozmetiku, a s obzirom da projekt targetira i inozemno tržište.

Kako se točno dogodilo i razvilo ovo prijateljstvo, čije lice nas vodi kroz Divote proizvode, što nas sve čeka u budućnosti, sve će to biti teme na blogu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest