Zanimljiv događaj

Orijentalnu večer u kafiću Uzdravlje posjetilo više od 200 gostiju

Aleksandar Čečevac

Bila je to nesvakidašnja večer koju će gosti zasigurno imati u lijepom sjećanju na grad Osijek

Oriental night održao se u subotu, 6. srpnja u osječkom kafiću Uzdravlje pod organizacijom Mie Varešanović Nemet, studio Dalal.

Spektakularnu su večer otvorile Dalal dance show, orijentalne plesačice. Nakon njih su nastupile i ostale članice studija Dalal, srednja grupa trbušnog plesa, Zumba fitness i Zumba Kids. Nakon nastupa su im uručene diplome koje su zaslužile vježbajući u plesnoj sezoni 2023’24. Također su i vježbačice po popularnim nazivom Fit bake primile svoje diplome za trud, pa i kao motivaciju ostalim seniorkama za priključiti se.

Uz Dalalice nastupili su Plesna skupina Celeste (Zagreb), Plesna skupina Ilhana (Slavonski Brod), Sara Grgić (Kutjevo), Vjekoslav Didović (Gunja), Jenniffer Sdrigotti & Serena Passutti (Italija) i Plesna skupina Alqamar (Novi Sad). 

Uz plesni show organizirana je i revija kostima za orijentalni ples dizajnerice Aleksandre Miletić iz Beograda te revija kaftana i programa za plažu dizajnerice Nevene Paunović/AdoreN design (Čačak).

Dress code eventa bio je bijele boje, pa su gosti ispoštovali pravilo. Upravo s time su večeri dali dašak glamura.

FOTO: Aleksandar Čečevac

Organizatorica Mia izjavila je kako je ovo bila njezina 15. organizacija Oriental night-a.

Oriental night posjetilo je više od 200 gostiju, dok je ulaz bio besplatan. Bila je to nesvakidašnja večer koju će gosti zasigurno imati u lijepom sjećanju na grad Osijek.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari