Prigodnim programom

Obiteljski centar obilježio je Međunarodni dan obitelji na osječkom Trgu slobode

PR

Obilježavanjem Međunarodnog dana obitelji kroz igre na otvorenom u interakciji djece s roditeljima, bakama, djedovima i udomiteljima ističu koliko je igra važna za pravilan socijalni, tjelesni, emocionalni i spoznajni razvoj djeteta

Obiteljski centar, Područna služba Osječko-baranjska prekjučer je obilježila Međunarodni dan obitelji na Trgu slobode u Osijeku.

Djelatnici Područne službe okupili su roditelje, udomitelje, bake i djedove koji su zajedno s djecom sudjelovali u raznim igrama na otvorenom kao što su ”gumi-gumi”, graničar, pikado, igre s balonima, preskakanje vijače i brojne druge. Imali su priliku sudjelovati i uživati u izrađivanju portreta obitelji u kreativnom kutku te zaigrati i neke poznate društvene igre.

Obilježavanjem Međunarodnog dana obitelji kroz igre na otvorenom u interakciji djece s roditeljima, bakama, djedovima i udomiteljima ističu koliko je igra važna za pravilan socijalni, tjelesni, emocionalni i spoznajni razvoj djeteta.

Kroz dijeljenje letaka, građani su informirani o uslugama i aktivnostima Obiteljskog centra, važnosti udomiteljstva i alternativnog zbrinjavanja djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Cijeli događaj odvio se pod pokroviteljstvom Grada Osijeka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari