Lifestyle / Ostalo

tri dana programa

KulenDayz 2024: Otvorene su prijave za predavače i aktivan je popust od 50% popusta na karte

KulenDayz 2024: Otvorene su prijave za predavače i aktivan je popust od 50% popusta na karte
PR

Pridružite se konferenciji koja se organizira isključivo zahvaljujući volonterima i entuzijastima iz IT zajednice

Osijek će od 30. kolovoza do 1. rujna 2024. ponovno biti domaćin dobro poznate IT konferencije KulenDayz. Konferencija će se održavati na dvije lokacije – Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku i novootvorenom IT Parku u Osijeku. 

Otvorene su prijave za predavače, a kako saznajemo od organizacijskog tima, već imaju preko 100 prijava. Za sve sudionike, ulaznice su dostupne po 50% nižoj cijeni do 01.07.2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SAZNAJTE VIŠE O PROGRAMU:

Program konferencije nudi tri dana ispunjena edukacijom, stvaranjem novih prijateljstva i opuštenom atmosferom.

Petak, 30.08.2024.: Pred-konferencijski treninzi održavat će se na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti, gdje će iskusni predavači s preko 20 godina iskustva dijeliti svoje znanje. Paralelno, u IT Parku će se odvijati program KulenBizz, novost ove godine, koji će predstaviti uspješne studije slučaja startupa i dugogodišnjih poduzetnika te omogućiti sudionicima posjet job fairu.

Subota, 31.08.2024.: Glavni program konferencije uključuje preko 80 predavanja od strane 85 predavača, a besplatan je za studente i djecu. Djeca od 1. do 8. razreda mogu sudjelovati u programu KulenDayzKidz, dok će svi uživati u nagradnim igrama, game-kutku i prilici za networking u opuštenoj atmosferi.

Nedjelja, 01.09.2024.: Dan je rezerviran za teambuilding na jednoj od atraktivnih lokacija u okolici Osijeka. Iako organizatori lokaciju još uvijek ne otkrivaju, sudeći po dosadašnjem iskustvu, možete očekivati nezaboravno iskustvo na području Slavonije i Baranje.

Pridružite se konferenciji koja se organizira isključivo zahvaljujući volonterima i entuzijastima iz IT zajednice. Ova inicijativa ima za cilj podržati mlade talente, poticati zajedničko druženje i pružiti priliku za profesionalni razvoj.

Za sve informacije, posjetite KulenDayz web stranicu!


Izdvojeno

Reci što misliš!