luka rimac

Vaterpolist iz Osijeka pobjednik Survivora

nova tv

"Ovo je definitivno avantura mog života", rekao je Luka po završetku natjecanja

Nakon mjeseci intenzivnih izazova, strateških poteza i emotivnih trenutaka, preostali natjecatelji ‘Survivora’ suočili su se s posljednjim iskušenjima te su se najbolji iz plavog i crvenog plemena okrunili titulama pobjednika.

Vaterpolist Luka Rimac iz Osijeka odnio je konačnu pobjedu u igri protiv magistre kineziologije Mihaele Pavlović, a studentica Tijana Jeremić bila je bolja u srazu s osobnim trenerom Stefanom Arsićem.

Luka Rimac tako je postao pobjednik plavog plemena. “Kad smo došli, rekao sam da će nam ovo sigurno biti avantura života. Ovo je definitivno avantura mog života. Toliko smo dana ovdje, toliko uspomena imamo… Drago mi je što sam se prijavio i što sam pobijedio. Mihaela je bila odličan član plavog plemena, želim joj zahvaliti”, rekao je Luka.

Luka Rimac i Tijana Jeremić podijelit će nagradu u iznosu od 30 tisuća eura, a nakon gotovo 90 dana koje su proveli u Dominikanskoj Republici, kući se vraćaju s pobjedničkim peharom i brojnim nezaboravnim uspomenama.

Luka kaže da pobjedu nije očekivao, ali joj se nadao.

”Samom prijavom u Survivor sam htio napraviti nešto novo za sebe, pomaknuti osobne granice, doživjeti avanturu svoga života i uživati u svakom danu na otoku i svaki poligon prelaziti sa smješkom na licu, pobjeda je kruna svega toga. Nakon što sam došao do samog kraja showa moja želja za pobjedom je rasla i htio sam pobijediti.”, rekao je za ShowBuzz.

FOTO: Nova TV

Što se tiče trošenja novčane nagrade, kaže da još niej razmišljao na što će ju točno potrošiti, ali sigurno će biti neko putovanje i ulaganje u budućnost.

90 dana u Dominikani trajalo je kao vječnost, a otkrio je ga jemotiviralo.

”Definitivno najveća podrška su obitelj i najbolji prijatelji. Svaki dan sam osjećao da me prate i šalju pozitivnu energiju do Dominikane. Bez njih bih teško postigao ovo što jesam.”

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari