Hvalevrijedna inicijativa

Domagojevi plišanci širit će radost na ulicama grada ovih blagdana: ”Male geste čine veliku razliku”

Screenshot/Provjereno

Upravo ovim nesebičnim činom kupovine igračaka ne samo da možete izmamiti osmijeh na lice svojim najmlađima, nego i financijski pripomoći Domagoju i njegovoj obitelji u ovo blagdansko vrijeme

U vrijeme kada se bliže blagdani, a Djed Božićnjak i Sveti Nikola polako pripremaju svoje darove za djecu diljem svijeta, predstavljamo jednu posebnu osobu koja je odlučila unaprijediti duh darivanja u svom lokalnom području. Mladi Osječanin Domagoj Stojšić odlučio je pokrenuti inicijativu koja će potaknuti ljude na to da više kupuju i poklanjaju igračke u ovom razdoblju, čineći tako blagdane nezaboravnima svojim mališanima.

Naime, Domagoj već je dobro poznato lice Osječanima budući da već godinama prodaje svoje plišance na ulicama grada i tako prehranjuje obitelj, ali ne samo to, nego širi i pozitivnu energiju među svim prolaznicima koje susretne. To isto činit će i ovoga prosinca, pa moli građane da mu u tome pripomognu ponajprije kupnjom njegovih plišanaca.

“Svatko od nas može doprinijeti sreći djece tijekom blagdana. Ja sam ove godine odlučio posvetiti svoje vrijeme kako bi potaknuo ljude na to da više razmišljaju o drugima, a posebice o djeci koja se raduju skorašnjem dolasku Djeda Božićnjaka i Svetog Nikole”, govori nam ovaj plemeniti mladić.

>> Domagoj Stojšić: Upoznajte 27-godišnjeg mladića koji prehranjuje obitelj prodajom plišanaca po kafićima

Iako je već zapamćen po svojoj velikoj životnoj borbi i hrabrosti, ovaj je puta odlučio poduzeti dodatne korake kako bi djeca u njegovom gradu uspjela osjetiti radost pravog blagdanskog duha. Domagoj će sa svojim plišancima, stoga, obilaziti različite dijelove Osijeka, uključujući Gornji grad, Donji grad, Sjenjak i Jug II. Najviše će pak vremena provoditi na Adventu u Tvrđi, a već ove subote bit će prisutan na Sajmu antikviteta kod Školjke.

Cijene će se igračaka koje bude prodavao kretati od dva do deset eura, a u ponudi bit će i ručno izrađeni božićni primjerci plišanaca po cijeni od deset eura. Naravno, cijena im nije fiksna te je s Domagojem moguće dogovoriti i manji iznos, ovisno o mogućnostima pojedinog kupca.

>> Mladić Domagoj traži nove plišance koje će prodavati na ulicama grada i tako nastaviti prehranjivati obitelj

“Želim da ljudi znaju da nisu potrebne velike svote novca koje mogu donirati kupnjom mojih igračaka i time razveseliti djecu. Već i male geste mogu učiniti veliku razliku”, objašnjava Domagoj.

FOTO: Domagoj Stojšić

Upravo ovim nesebičnim činom kupovine igračaka ne samo da možete izmamiti osmijeh na lice svojim najmlađima, nego i financijski pripomoći Domagoju i njegovoj obitelji u ovo blagdansko vrijeme. Vjerujemo kako će ova hvalevrijedna inicijativa svakako motivirati mnoge od nas na to da se uključimo i doprinesemo uljepšavanju Božića i Nove godine mališanima, ali i svim ostalim potrebitim građanima na području našeg Osijeka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari