Čeka se po sat vremena

Mladi Osječani ludi za ovim napitkom: ”Cijela ga Europa ima, a Osijek nema!”

Mirela Belaj/SiB.hr

S obzirom na drastično veliki odaziv već u početku, Mirsad planira moguće otvorenje još jednog objekta na novoj lokaciji

Poznati osječki kokičar Mirsad Selmani prije tjedan je dana u ponudu svojega obrta na Šetalištu Petra Preradovića uveo Bubble Tea, piće na bazi čaja za kojim potražnja među Osječanima sve više raste, posebno među mladima i djecom.

“Najviše ga kupuju mladi u dobi od 10 do 15 godina, iako ima i starijih, recimo ja sam ljubitelj”, ističe Mirsad.

Svoje zadovoljstvo navedenim proizvodom ne kriju ni mladi Osječani.

“Na kupovinu tog pića potaknula me njegova popularnost. Čula sam za njega od prijatelja, zvuči i izgleda zanimljivo pa sam ga htjela probati. Također, boljeg mi je okusa ovdje nego u Mađarskoj, gdje se također prodaje”, opisuje Dora.

“Ja sam ga već probala i odličan je. Preporučila bih ga svima jer je riječ o novom i zanimljivom proizvodu, baš za mlade”, navodi Elena.

FOTO: Mirela Belaj/SiB.hr

Mirsada je, kaže, na uvođenje tog pića u ponudu potaknula činjenica kako se u Osijeku sve do sada nije prodavalo, iako je već dugo vremena prisutno na europskom tržištu. 

“Cijela ga Europa ima, a Osijek nema”, kaže.

Naglašava kako su mu svi proizvodi bez sintetskih azo-bojila, a baza im je zeleni čaj.

“Neki govore da to nije zdravo, no opet – zdravije je u odnosu na neke druge sastojke koji se uobičajeno koriste u takvim proizvodima. Ja sam baš pazio na to da sastojci budu provjerenih europskih kvaliteta”, govori.

FOTO: Mirela Belaj/SiB.hr

Bubble Tea može se kupiti po cijeni od 2,5 eura, a u ponudi je u sveukupno 12 okusa. S obzirom na drastično veliki odaziv već u početku, Mirsad planira moguće otvorenje još jednog objekta na novoj lokaciji.

“Ovaj je naš objekt poznat po kokicama, no ipak je premalen za ovakav odaziv pa ćemo vidjeti što će biti u budućnosti”, zaključuje Mirsad.

FOTO: Ivica Benić/SiB.hr

FOTO: Ivica Benić/SiB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari