Lifestyle / Ostalo

skini masku!

Počeo Masked Singer: Bivša skijašica prva skinula masku

Počeo Masked Singer: Bivša skijašica prva skinula masku
RTL

Nika Fleiss napustila 'Masked Singer'! Vješto se skrivala ispod maske Dina: 'Divno je iskustvo bilo, baš sam uživala'

U prvoj emisiji uživo Nika Fleiss napustila je 'Masked Singer'. Naime, upravo se ona skrivala ispod maske simpatičnog Dina!

Nika Fleiss bila je Dino! Proslavljena skijašica i poduzetnica u prvoj emisiji uživo napustila je 'Masked Singer'. Skrivala se iza simpatične maske, a nakon što su je porazili Banana i Medo, Nika se razotkrila pa poručila da se u 'Masked Signeru' sjajno zabavila. "Divno je iskustvo bilo, baš sam uživala. Znam da nisam vokalni tip, ali strašno volim plesati. Tko je znao? Pa očito nedovoljno ljudi", ispričala je Nika nakon ispadanja. Objasnila je i svoje tragove - borovu šumu i roler za skidanje psećih dlaka, što označava njezin Samobor, ali i posao kojim se bavi danas. Tužna zbog ispadanja, ali sretna zbog sudjelovanja i sjajne atmosfere, Nika se pjesmom Zdravka Čolića 'Pusti, pusti modu' oprostila od 'Masked Singera'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gledatelji su svojim glasovima spasili Bananu i Medu od ispadanja. Simpatični Medo, za kojeg panelisti pretpostavljaju da krije Zorana Šprajca, spasio se od ispadanja nakon što je u posljednjoj šansi otpjevao pjesmu 'Tonka' Daleke obale i time posebno raznježio čelnicu panela Antoniju Blaće. Rasplesana Banana je, pak, izvela 'Jump Around', a prema sudu panelista ispod maske je najvjerojatnije Ivan Pernar.

Masked Singer Fotogalerija

'Masked Singer' uživo iz jednog od najvećih studija u Hrvatskoj donio je pred gledatelje, koji sudjeluju i odlučuju o sudbini maski, tri duela večeri. Prve večeri natjecali su se Čudnovište vs. Dino, Leptirica vs. Medo te Flamingica vs. Banana. Budući da su Čudnovište, Leptirica i Flamingica trijumfirali, Medo, Dino i Banana otišli su u daljnju borbu. Jednoglasno, panel detektiva oduševio se nastupom neodoljivog Čudnovišta.

Veliko oduševljenje je u prvoj večeri 'Masked Singera' uživo izazvalo Čudnovište. Preslatka maska oduševila je izvedbom kultnog hita Elvisa Presleyja. "Can't Help Falling in Love" raznježilo je sve paneliste. Nives je bila uvjerena kako je Čudnovište Luka Bulić, Antonija da je to Ivan Šarić, Borko je ocijenio da je to Marko Tolja, a Saša, pak, da se radi o glumcu Stojanu Matavulju. Čudnovište je u duelu izbacilo Dina.

U dvoboju, pak, Mede i Leptirice pobjedu je izvojevala Leptirica za koju panel detektiva ima raznolike ideje. Leptirica se predstavila pjesmom 'Spice Up Your Life'  grupe Spice Girls. "Znam tko je to", rekao je Borko samouvjereno. "Prvo sam mislio da je Alka Vuica...", rekao je Saša i potom se predomislio rekavši da se ipak radi o Vlatki Pokos. Nives se inspirirala tragovima i smatra da se radi o voditeljici Tatjani Jurić. Antonija, pak, kaže da je to Nika Antolos. Medo se u prvom duelu predstavio pjesmom "Evo mene moji ljudi" Mladena Grdovića. "To je Hrvoje Brlečić", rekao je Borko. "Moj muž bolje pjeva", nadovezala se Antonija i rekla kako je Medo zbunjujuć lik. "Zvuči mi kao Zoran Šprajc", rekla je. S njom se složio i Saša, a Nives je pak ocijenila da je Medo chef Tom Gretić.

Prvi dvoboj večeri otvorili su Flamingica i Banana. Flamingica se predstavila pjesmom "Let's Get Loud". "Svaka čast, tako se otvara sezona", komentirala je Nikolina nastup. Antonija Blaće potom je ocijenila da je ispod maske Maja Šuput, s njom se složila i Nives, dok je Saša Lozar poručio da je ispod maske Marija Husar Rimac. Banana je imala svoj performans, predstavila se pjesmom 'Totalno sam lud', E.T.-ja i Tonyja Cetinskog. "Nisi se poskliznuo na koru, to je velika stvar", poručio je Borko.

Voditeljica Nikolina Pišek i panel detektiva krenuli su tako u raspetljavanje najvećeg televizijskog misterija sezona. 'Tko to tamo pjeva' razotkrivat će panel detektiva - Antonija Blaće, Nives Celzijus, Saša Lozar i Borko Perić.

Spektakl je krenuo! 'Masked Singer' pratite uživo od 20.15 sati subotom na RTL-u!


Izdvojeno

Reci što misliš!