Lifestyle / Ostalo

META VERIFIED

Zuckerberg uvodi pretplatu za Instagram i Facebook

Zuckerberg uvodi pretplatu za Instagram i Facebook
Davor Javorović/PIXSELL

Pretplata je namijenjena pojedincima starijim od 18 godina, ali ne za račune kompanija

 Mark Zuckerberg, vlasnike Mete (Facebooka, Instagrama) objavio je u nedjelju da uvodi "Meta Verified", pretplatu u iznosu od 11,99 dolara na mjesec radi potvrde računa na platformama dok ta velika društvena mreža prolazi kroz financijsku krizu.

"Meta Verified", koji će ovaj tjedan biti najprije dostupan u Australiji i u Novom Zelandu, sličan je sustavu koji je Elon Musk uveo na Twitteru, s uslugama provjere identiteta i s prednostima kao što je "izravan pristup korisničkoj službi".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Zamisao je bila poboljšati vjerodostojnost i sigurnost naših usluga", rekao je Zuckerberg u poruci na Instagramu i na Facebooku. Pretplatnici će na Facebooku i na Instagramu dobiti značku koja pokazuje da je njihov identitet provjeren, zaštitu za svoj račun (protiv krađe identiteta), pristup korisničkoj službi i veću vidljivost, rekao je glasnogovornik Mete.

Pretplata je namijenjena pojedincima starijim od 18 godina, ali ne za račune kompanija. Korisnici će plaćati 11,99 dolara na mjesec za Meta Verified na webu i 14,99 dolara na mjesec na iOS-u i Androidu.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!