Lifestyle / Ostalo

istraživanje

Evo koje su najčešće novogodišnje odluke za 2023. godinu

Evo koje su najčešće novogodišnje odluke za 2023. godinu
Ivica Benić/SiB.hr

Poboljšati mentalno zdravlje najčešća je novogodišnja odluka

Kraj stare i početka nove godine tradicionalno je vrijeme kada ljudi razmišljaju o tome što žele promijeniti u svom životu i donose tzv "novogodišnje odluke". One se mogu odnositi na različite područja, poput zdravlja, posla, financija ili veza. Često se odlučuje za stvari koje su se dosad činile teškim ili nemogućim, poput gubitka težine, prestanka pušenja ili početka novog hobija.

Međutim, ključna stvar kod donošenja novogodišnjih odluka je da one moraju biti realistične i postizive. Velike promjene se ne mogu postići preko noći, već je potrebno raditi na njima korak po korak. Osim toga, potrebno je imati jasan plan kako će se postavljeni ciljevi ostvariti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kada donosite novogodišnje odluke, ne treba se opterećivati ako ne uspijete ostvariti sve što ste si zamislili. Bitno je da radite na svom razvoju i napredovanju, bez obzira na to koliko malo postignete. Sve što se radi sa smislom i voljom, svojim će se načinom voditi ka uspjehu. Zato, uzmite si vremena da razmislite o tome što želite promijeniti u svom životu, ali nemojte se pritiskati da se sve promijeni preko noći. Umjesto toga, radite na svom razvoju korak po korak, i vidjet ćete da se promjene koje ste htjeli postići, počinju događati.

A poboljšati mentalno zdravlje u 2023.  najčešća je novogodišnja odluka, barem kod Amerikanaca, pokazalo je jedno istražvianje.

Evo i kompletnih rezultata tog istraživanja:


Izdvojeno

Reci što misliš!