Lifestyle / Ostalo

više od 12 tisuća lajkova

Fotografija obješenog donjeg rublja Osječanke postala hit na Facebooku

Fotografija obješenog donjeg rublja Osječanke postala hit na Facebooku
Facebook

Fotografiaj je objavljena na ženskoj grupi RecenziRaj i u rekordnom roku skupila je više od 12 tisuća lajkova i preko dvije tisuće komentara

Osječanka Sonja Šantar objavila je u Facebook grupi  RecenziRaj fotografiju sušenja donjeg rublja koja je u manje od dva dana skupila više od 12 i pol tisuća lajkova i preko dvije tisuća komentara.

Fotografija je posebna zbog načina kako je rublje posloženo na sušilici. Za većinu, sudeći po komentarima, savršenog načina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Dakle, je me rodila, odgojila, ali nikad neću uspjeti ovako složiti veš. To se zove opuštanje vijuga", napisala je Sonja uz fotografiju.

"Majka oduvijek donje rublje slaže ovako i nikada ga ne pegla. Dida Šimun (103 godine doživio - imao iskustva čovjek) joj je rekao da zrakom svašta dolazi na tkaninu i da donje rublje nikada ne suši vani. Kvačice uvijek stavlja u ovaj položaj jer time ne ostaje njihov trag na potkošuljama. Ostalo rublje dobro rastrese i ravno slaže na štrik i glača ga nakon sušenja zbog ljepote. Uvijek slaže majicu uz majicu, hlače uz hlače, iste ili slične boje. Štipaljke ima u istoj boji za svaku robu", podijelila je Sonja neke mamine tajne besprijekornog sušenja rublja.


Izdvojeno

Reci što misliš!