Lifestyle / Ostalo

rezervirajte svoj termin

Osječki Zeko video pozivom uveseljava mališane iz cijelog svijeta

Osječki Zeko video pozivom uveseljava mališane iz cijelog svijeta

U sklopu plesnog studia Dalal otvoren je "Zekin ured" iz kojeg Zeko i Seka Zeka zovu djecu iz cijelog svijeta

Zbog pandemije i nemogućnosti posjeta djeci od strane maskote Zeke, proširili su njihov kontakt sa svom djecom svijeta putem online kontakta.

Zeko i Seka Zeke ne žele dopustiti gospođi Karanteni da ukrade radost Uskrsa, pa su povodom toga osmislili "Video poziv sa Zekom". Za poziv je potrebno dogovoriti termin, u vrijeme termina staviti laptop/mobitel pred dijete i odgovoriti na poziv putem Vibera ili Messengera.

U "Video pozivu sa Zekom" djeca razgovaraju o običajima vezanim za Uskrs, te odgovaraju na pitanja iz Zekinih čarobnih jaja, ali i dobivaju zadatak koji moraju ispuniti ukoliko žele ispunjenje svojih želja. U ovo sivo vrijeme, Zeko je odlučio svoj djeci podijeliti veselje i pokazati da je on uvijek tu, bez obzira na ograničeno kretanja.

Do sada, Zeko je razveselio svojim pozivom djecu iz Osijeka, Strizivojne, Labina, Vrbanje, ali i Frankfurta i Nurnberga. Ovo je sjajna mogućnost ako želite priuštiti svom mališanu jedno posve nesvakidašnje iskustvo, ali i ako ste baka, djed, teta, kuma i sl. koja neće biti u mogućnosti vidjeti omiljenog mališana. Rado ćemo prenijeti sve Vaše lijepe misli i želje.

Trajanje poziva je 15 minuta, a cijena iznosi 89 kn. Plaćanje se izršava uplatom na račun obrta internet bankarstvom. Rezervirati termin možete na stranici: Dalal maskote Osijek ili na 099 575 95 85.NAGRADNA IGRA

Zeko vam poklanja 1x poziv za vaše dijete ili za vama drago dijete. U komentar upišite svoje Ime i Prezime, a Zeko će izabrati sretnog dobitnika do srijede 8. travnja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ugodne praznike žele Vam Zeko i Seka Zeka!

Dobitnik je: Mirna Obrež


Izdvojeno

Reci što misliš!