hvalevrijedna akcija

BK “Furaj lega” i “Weekend Warriorsi” darivali bicikle djeci SOS Dječjeg Sela Ladimirevci

Dubravka Petric/PIXSELL

Zlatko Đaković i sportski klub Weekend Warriors iz Osijeka zajedničkim su snagama popravili stare bicikle i darovali ih 21 djetetu iz SOS dječjeg sela Ladimirevci

Sjećate li se osjećaja kad ste prvi put sjeli na bicikl?  Jučer su djeca u SOS Dječjem selu Ladimirevci osjetila upravo te osjećaje radosti i uzbuđenja, a posebno ona koja su prvi put sjela na svoj bicikl.

Zahvaljujući humanitarnoj akciji koju je pokrenuo osječki biciklistički klub “Furaj lega” i Zlatku Đakoviću zajedno s članovima biciklističkog kluba “Weekend Warriorsa” iz Osijeka, 21 popravljeni bicikl našao je svoje nove vlasnike, male vozačice i vozače u Dječjem selu Ladimirevci.

Iako je ove godine izostalo tradicionalno servisiranje bicikala uslijed epidemije COVID-19, prijatelji iz biciklističkog kluba “Weekend Warriors” pronašli su najbolju alternativu i dio obnovljenih bicikala usmjerili prema djeci u Dječjem selu Ladimirevci.

>> Osijek ima svog rock”n”roll djeda Božićnjaka: Popravlja stare bicikle i daruje djeci

“Zahvaljujući pomoći Warriora ova akcija se uspjela dogoditi, ja bi sam mogao postići tek 20 posto ove akcije kakva je ona sada. Jako sam im zahvalan i nema veće sreće nego moje kada vidim ovu dječicu tako sretnu kako voze svoje bicikle. Srce mi je puno”, rekao je Zlatko.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari