PARTY: We all love 80’s and 90’s

Party ce se odrzati na otvorenome u legendarnom vrtu hotela Royal uz puni bazen i atmosferu pravoga staroga disca… spotovi,disco kugla, dim, light show, bljeskalice.

Pogledajte, poslušajte i čagajte uz najveće hitove 70-ih, 80-ih i 90-ih u jedinstvenom video mixu na velikom video zidu.

Pop, studio 54, dance, rock, reggae, italo disco, new wave,funky……

Za sve ljude dobre volje željne druženja i dobre zabave najavljujemo najluđu atmosferu u gradu, i garantiramo da ćete plesati cijelu noć, jer Vas očekuju pjesme i ritmovi koji nikoga ne ostavljaju
ravnodušnim.

Svojim dolaskom podržite staru disco čagicu,a kako bismo se ove večeri potpuno vratili u prošlost, možete se obući u retro stilu… što šarenije to bolje. Nagrade iznenađenja za najoriginalnije čagere i najbolji retro look….. a oni koji taj dan imaju rođendan dobijaju
mali dar za poklon !

Ako ste jedni od onih koji za sve kažu da je nekada bilo bolje, svakako navratite na party, jer povijest se ponavlja i hvala Bogu da je tako – svi mi volimo 80-te i 90-te!

Prisjetite se Groznice subotnje večeri, Moonwalka, Briljantina, Prljavog plesa, Lambade i neuništive stare garde i diva zlatnog doba glazbene scene.

Dobro došli!

ŠPU Feniks

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari