“We all love 80’s and 90’s” – retro party u Royalu

U subotu 24.09.2011. sa početkom u 20 sati u Hotelu Royal održava se video retro party " We all love 80's and 90's " i ostali plesni hitovi svih generacija Live video mix by Vj Laser. Ulaz slobodan.

 

Novost ovog puta je sto ce se puštati i stare dobre domaće stvari,sentiši,salsa i jos poneka iznenađenja. Pogledajte, poslušajte i čagajte uz najveće strane i domaće hitove 70-ih, 80-ih,90-ih i poneki novi hit u jedinstvenom video mixu na velikom video zidu.


Pop, studio 54, dance, rock, reggae, italo disco, new wave, funky,salsa !!!


Nagrade za najoriginalnije čagere i najbolji retro look, a one koji taj dan imaju rođendan nagrađujemo sigurno malim poklonom iznenađenja i besplatnim plesnim tecajem po izboru (salsa ili standardni plesovi).

Za sve ljude dobre volje željne druženja i dobre zabave najavljujemo najluđu atmosferu u gradu kao i obično, i jamčimo da ćete plesati cijelu noć, jer vas očekuju pjesme i ritmovi koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnima.

Svojim dolaskom podržite staru disco čagicu i budite svjedoci jedinstvenog ujedinjenja zvuka 70-ih, 80-ih i 90-ih na jednom mjestu uz atmosferu pravoga staroga disca… disco kugla, dim, light show, bljeskalice.

Kako bismo se ove večeri potpuno vratili u prošlost, možete se obući u retro stilu – što šarenije to bolje.

Ako ste jedni od onih koji za sve kažu da je nekada bilo bolje, svakako navratite na party, jer povijest se ponavlja i hvala Bogu da je tako – svi mi volimo 80-te i 90-te!

Prisjetite se Groznice subotnje večeri, Moonwalka, Briljantina, Prljavog plesa, Lambade, hitova Dine Dvornika, Prljavog Kazališta, Josipe Lisac, ET-a, Nekih to vole vruce,Denis i Denisa, Dorian Graya, Bajage, Valentina, Cacadou Looka, Aerodroma, Itd Band-a i ostale neuništive stare garde i diva zlatnog doba glazbene scene.

Sve ostale informacije možete saznati na Facebook stranici Špu Feniks

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari