Matrix presents East Side Groove with MIKE NEWMAN + [Nagradna igra]

East Side Groove & Club Matrix u suradnji s Vigorom s ponosom Vam predstavljaju prvi puta u Hrvatskoj 02.12 u osječkom klubu "Matrix" DJ/producenta MIKE NEWMAN-a.

ULAZ BESPLATAN!

MIKE NEWMAN

Talentirani mladi mađarski producent i DJ sa svoje 22 godine već je ostvario suradnju sa imenima kao što su Max ‘C, Terri B., Sherry Davis i Amrick Channa u sklopu projekta “VIRON LTD.”

Njegova izdanja i remixi dobili su potporu imena kao što su Roger Sanchez, Antoine Clamaran, Abel Ramos, Mark Knight, Alex Kenji, Manuel De La Mare, DJ Chus, Sergio Fernandez, Thomas Gold, EDX, Belocca, Soneec, Sultan, Crazibiza, itd.

Njegova izdanja izašla su na izdavackim etiketama kao što su : Müzik Xpress, Stereo Productons, Soulman Music, Alatnica Records, Hed Kandi, Pornostar Records, Deeperfect Records itd..


■ Mike NewmanLine up:
www.soundcloud.com/djmikenewman

■ Mr:Flame
www.soundcloud.com/dj-flame-1

■ Jazzy Rossco
www.soundcloud.com/funkyrosso

■ Nesh
www.soundcloud.com/nenad-calosevic

[important title=Nagradna igra]SiB.hr u suradnji s Matrixom vas nagrađuje s 2×50 kn konzumacije za ovaj party! Igra će se održati na 2 načina. 

1. način: Sve što trebate učiniti je u OVDJE UNUTAR članka u komentare  napisati: “SiB.hr mi poklanja besplatnu cugu za najluđi provod u Matrix-u”.
2. način: Pratite SiB.hr-ov facebook i uključite se u nagradnu igru putem komentara.

DOBITNICI: Ivana Mihaljević (članak) i Boris Brkić (facebook)

*Komentirati članke i sudjelovati u nagradnim igrama od sada možete i bez facebooka! Logirati za komentiranje možete i s vašim Yahoo, Hotmail, AOL korisničkim računima.
NAPOMENA: Ukoliko ne koristite facebook račun za komentiranje nećete biti obaviješteni ukoliko osvojite nagradu. Sami morate provjeriti jeste li dobitnik/ca tako da pratite članak u kojem ste igrali neku od igara.
[/important]

   

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari