Humanitarni party umjetnika u Tufni

Osvježenje među najavama studentskih partija je definitivno najava humanitarnog studentskog partija s kojeg će prikupljeni novac biti doniran - studentima!

Osvježenje među najavama studentskih partija je definitivno najava humanitarnog studentskog partija s kojeg će prikupljeni novac biti doniran – studentima!

Humanitarni pARTy Umjetničke akademije održat će se 18. travnja (srijeda) u Tufni. O čemu se zapravo radi objasnila nam je organizatorica eventa, Kristina Delalić Vetengl, studentica Umjetničke akademije u Osijeku.

Naime, svake godine studenti, budući slikari i kipari, sudjeluju u nastavi obrade drveta, kiparskoj radionici u Jarčevcu, koja im je na repertoaru i ove godine. Kako je Akademija, kao i ostali fakulteti, srezala troškove zbog izglasanog “besplatnog” školovanja, ta petodnevna nastava ove godine studentima nije plaćena. Studenti stoga organiziraju ovaj pARTy kako bi si prikupili nešto novca.

Glazbu će puštati DJ Oliver, svima poznat s Big Mama Sessiona iz Topa, a žanrovi će obuhvatiti funk, hip-hop, breaks, itd. Upad je simboličnih 10 kn i sav prikupljen prilog ide za studente Akademije koji će sudjelovati u navedenoj terenskoj nastavi.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju partiju i svojim upadom potpomognu akciji i odlično se provedu isplesujući prekomjerno unešene Uskršnje kalorije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari