Euromanija u Barcelona pubu i Cadillacu

Barcelona Pub i Cadillac povodom Europskog prvesntva u nogometu organiziraju za vas gledanje svih utakmica u nogometnoj areni na spojenim terasama.

Kada pogledaš portale, fejszbukove, novine, reklame i ostala mjesta raznorazne propagande uvijek dobiješ više-manje istu sliku i priču: Dođite kod nas jer tu je sve ludo, urbano, moderno, polugole navijačice, preplanuli pozeri u najnovijim izdanjima hrvatskih dresova, pivo koje se rosi i svi nazdravljaju, sve isto i već viđeno.

Barcelona Pub i Cadillac su se odlučili za drugačiju priču, za priču o pravom hrvatskom navijaču koji nema para za otići na tekme. Dolaskom na prijenose koji će biti na obje terase i velikom video zidu, dolaziš u arenu i postaješ djelom navijačkog korpusa onih koji su fizički ovdje, a srcem u Poljskoj i Ukrajini. Tu se smiješ derat, smiješ prolijevat, smiješ se svađat, voljet, dokazivat, kladit. Smiješ doći sam, s prijateljem, prijateljicom, curom, dečkom, ženom, mužem, kako god, ali smiješ doći i biti ono što si u svojoj dnevnoj sobi kada gledaš onog nesretnog Kalinića i pitaš se pa zašto ti brate, otkud ti?!

Ukratko, dođi i budi dio jedne od najboljih fan – zona Hrvatske repke, ali i drugih ovisno o trenutku. Hladno pivo, normalni ljudi, veliki video zid, rock’n’roll, afteri, hostese s velikim gr.. nagradama i još mnoštvo iznenađenja.

Ali to nije sve, ako dođete odmah i nazovete neki broj, dobijete i čep iznenađenja gdje je vidoviti vrabac nastanjen na lipi nadvijenoj nad naše terase napisao ime pobjednika EURA2012. Svaki dan prijenosi, svaki dan afteri do ujutro, svaki dan psovanje zašto sam jučer bio i napio se, ali i svaki dan čekanje da opet dođeš i navijaš.

Volimo Hrvatsku i srce naše kuca za nju. Živjeli i vidimo se!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari