Live stream Jam Sessiona u K Topu

Pratite live stream prijenos Jam Sessiona u K Topu...

U prostorijama Caffe Bar-a ” K Topu” danas se po prvi put održava JAM SESSION. Od instrumenata posjetiteljima su na raspolaganju: bubanj, gitare, bass gitara i klavijature pa ako uživate u sviranju jednog od njih svakako navratite i “zadžemajte” s ekipom. Dobrodošli su i oni kojima je sviranje na instrumentima nepoznanica, kako bi mogli uživati u zvukovima dobre glazbe i after partiju koji će se kasnije održati u podrumu Topa.
 

No za sve one koji ne mogu prisustvovati  eventu, SiB i organizatori omogućuju live stream prijenos JAM SESSIONA koji počinje iza 21:00h, kako bi u dobroj glazbi i atmosferi mogli uživati i u ugodnoj atmosferi vašega doma…

 


ŠTO JE JAM SESSION?

Jam session je glazbeni događaj gdje glazbenici improvizirajući, bez ekstenzivne pripreme i dogovorenih aranžmana prate jedan drugoga i stvaraju u trenutku. Session može biti baziran na već postojećim pjesmama, formama ili u potpunosti može biti improvizacija. Često se organizira od strane glazbenika jer uvijek nešto novo i zanimljivo nastane u procesu same svirke i odličan je način za okupljanja i kreativno druženje!



Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari