Cocktail BarKA: Zombie night, Ladies night i Sex party!

Ovaj vikend Cocktail BarKA dodatno će vas zagrijati svojim raznolikim programom. Isprobajte cocktail koji dosada niste, zaigrajte tombolu te iskoristite prigodu za uživanje u finim pićima po promotivnim cijenama. Pogledajte što je najavljeno...

Cocktail BarKA za vas ovaj vikend priprema čak dvije večeri u znaku cocktaila te ponovo nezaboravan party za sve posjetiteljice. Za užarenu atmosferu biti će zaduženi već svima poznati DJ-evi, a cijene pića će i dalje biti pristupačne svima. Dođite i dočekajte jutro na Barci…

Cocktail BarKA – Vikend program

05.07. četvrtak – Zombie Night

Ako se želite isplesati i doći kući u “nepristojno” vrijeme i sljedeći dan osjećati se baš kao zombi, pozivamo Vas na ludi tulum. Za atmosferu je zadužen DJ Mexla. Inače je ZOMBIE cocktail 45 kn, ali mi ga nudimo ovaj put po promo cijeni od samo 30 kn. Dovoljno Vam je dva, da postanete zombi! Do ponoći Vam nudimo bocu Vodke za 150 kn, bocu Jagera za 200 kn te bocu Johnniea Walkera za 250 kn.
 

06.07. petak – Ladies Night 

Ovaj petak Vam nudimo MEDICU po promo cijeni od 7 kn, tombolu za 5 kn te bogate nagrade. Pozivamo sve dame na nezaboravan party. Do ponoći Vam nudimo bocu Vodke za 150 kn, bocu Jagera za 200 kn te bocu Johnniea Walkera za 250 kn. Za atmosferu je zadužen DJ Zeus! 

07.07. subota – Sex Party

Budući da su pred nama vruće i sparne noći, pripremili smo za Vas Sex On The Beach po promo cijeni od 20 kn, a litru istog cocktaila za 50 kn. Do ponoći Vam nudimo bocu Vodke za 150 kn, bocu Jagera za 200 kn te bocu Johnniea Walkera za 250 kn, a za cijelokupnu atmosferu je zadužen DJ Greys.
 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari