Cocktail BarKA: Mexico, Latino & Long Island party

Nakon proslave prvog rođendana Cocktail BarKA nastavlja s odličnim party-ma, ovaj vikend vas očekuje: In D Mexico party, Latino večer & Long Island Iced Tea party

Četvrtak – In D Mexico City Party  /  Petak – Latino Večer  /  Subota – Long Island Iced Tea

26.07. Četvrtak – In D Mexico City Party

Pripremamo veliki Mexico Party uz odličnu kombinaciju RnB-a i house glazbe by DJ Mexl. Naime, gosti željni dobre zabave i kvalitetnog clubbinga, moći će birati između dvije cuge na akciji. Nudimo Vam Tequilu za 8 kn i Tequilu Sun Rise za 20 kn. Cocktail bar pretvaramo u divlji Mexico uz atraktivne hostese, paprenu atmosferu, odlično i brzo osoblje te, naravno odličan odabir glazbe. Ponudit ćemo Vas s tortiljama i ne zaboravite svoje sombrerose. 

desperados_party_barka_16062012_sibhr_03

27.07. Petak – Latino Večer

Petak je rezerviran za Latino House uz DJ Saleta. Nudimo Vam Chi Chi za 15 kn i odličnu zabavu do jutra. Očekujemo sve djevojke, ali i dečke, koji vole plesati uz vruće latino hitove, da nam se pridruže na našoj večeri.

barka2077.jpg

28.07. Subota – Long Island Iced Tea

Vjerujem da ste jako rijetko čuli, kako netko naručuje ovaj cocktail, a pritom koristi potpuni naziv. Nećemo puno fantazirati… ljeto je… party-iji su na sve strane i ne prestaju. Evo, iskoristite još jednu ludu kombinaciju i dobro se provedite. Zabavljat će Vas DJ Greys, a atraktivne hostese ponudit će Vas s Blue Kamikaze-om za samo 8 kn. Ukucajte u google recepturu LIIT-a i vidjet ćete, da se za 30 kn isplati barem ga kušati. Startamo u 22 h, a upad je free za sve punoljetne osobe.

[span class=camera]GALERIJA: BarKA proslavila svoj prvi rođendan[/span]

PR objava

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari