BarKA: Speed hating party, Latino night, French fever & RBV i nedjeljno ludilo

BarKA ovaj vikedn za vas priprema nešto doista vatreno! Ako ne znate što je Speed hating party i zanima vas što će vam raditi francuske sobarice svakako pogledajte ovu najavu...

Cocktail BarKA ovaj vikend zasigurno će biti prepuna, stoga se ne predomišljajte i provedite svoj vikend na brodu. Vani je zahladilo no na Barci je i dalje iznimno vruće. Očekuje vas nešto što do sada u Osijeku sigurno niste doživjeli. Počnimo od četvrtka kada se možete okušati u Speed hating partyu, novoj vrsti takozvanog “barenja”, u petak vas očekuje Sex on the Beach akcija, subota je rezervirana za francuske sobarice koje će vas detaljno spremiti, a nedjelja će biti kao stvorena za prepričavanje vikenda uz cocktail na Barci.

30.08. ČETVRTAK – Speed Hating Party

Spremni smo povisiti standarde dobre zabave i pripremiti Vam tulum za pamćenje. Mašta nam je dobila krila i u obzir uzimamo sve hedoniste. Nismo se koncentrirali na stadionske zvučnike i visoki budžet, nego na fora koncept i odličnu atmosferu, koja je kod nas zajamčena.

Ovaj četvrtak Vam nudimo zanimljivu ideju za upoznavanje. Zašto svi pri prvom upoznavanju žele biti fini, smiješni i ful pametni. Postalo je predvidljivo, dosadno i da… malo netočno. Čitavu povijest ljudi se međusobno bare na osnovi dvije-tri fikcije. Prva je ta, kako ste elegantni, druga, kako ste duhoviti, treća, recimo, kako ste inteligentni. I tako se škvadra počne šlatati, a sve da bi se nedugo poslije šminka počela guliti, puder polako osipati, a i gel više ne drži najbolje. I što? Skužiš da je superkuloviti tip, koji ti je prišao za šankom zapravo deset deka muške katastrofe.

Na speed hating partijanama ekipa se trudi dati najgore od sebe u što kraćem vremenu i tako se povezati. Romantično ili ne, nije bitno. Dakle, kako stvar izgleda? Svi se posjedaju za stol nasuprot jedni drugima i počnu se šorati uvredama, jadikovkama i prigovorima. Vatromet frustracija, čini se, otkriva nešto novo. To da soulmate nije samo osoba kojoj se možete u svemu povjeriti, nego osoba na koju se možete u vezi bilo čega i s guštom izderati, a da bi Vam sve to olakšali, nudimo Vam Chi Chi po cijeni od 15 kn. Vidimo se, nadamo u velikom broju.

31.08. PETAK – Latino house

Svaki petak pa tako i ovaj, na repertoaru je Latino House. Uz Latino House nudimo Sex On The Beach po akcijskoj cijeni od 20 kn i litru istog cocktaila po cijeni od 50 kn. Nudimo i već poznate cijene boca do ponoći. Vodka 150, Jager 200 kn, Johnnie Walker 250 kn i 0,5 Jack Danielsa 350 kn. Startamo u 22 h, a upad je free za sve punoljetne osobe.

01.09. SUBOTA – French Fever & RBV

Sa sobom ponesite SVE prljave misli i maštarije, jer će Vas naše SEXY sobarice očistiti do kraja. Francuske sobarice će svakog od vas detaljno pregledati, “počistiti” i natjerati da se zabavljate do jutra! Pripremili smo i jedno posebno iznenađenje FRENCH KISS SHOOTER po promotivnoj cijeni, koji će svima, a pogotovo onima malo sramežljivijima otvoriti Pandorinu kutiju “najprljavijih” maštarija! Osim toga, nudimo i Red Bull Vodku po promo cijeni od 12 kn te akcijske cijene boca, ali do ponoći.

02.09. Nedjeljno ludilo

Svake nedjelje Vam nudimo SVE cocktaile po akcijskoj cijeni od 15 kn. Dajemo Vam priliku, da se opustite i nedjeljom ako je to moguće. Svi ste dobrodošli!

[blockquote]Tjedna ponuda (27.08. – 01.09.): Pina Colada 15 kn, Bahama Mama 15 kn do 23:00h[/blockquote]

[span class=camera]GALERIJA:Cocktail BarKA: Strong party uz atraktivne hostese[/span]

PR objava

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari