Miki i Laza (Six Pack i Čovjek bez sluha) u KTopu

U osječkom caffe baru KTopu uskoro će u sklopu akustične mini turneje nastupiti Miki i Laza (Six Pack & Čovjek bez sluha). Pogledajte više informacija te kako zvuče...

Udruga K.L.U.B organizira mini turneju Mikija i Laze (Six Pack & Čovek bez sluha), pa nam tako u sklopu ove akustične mini turneje Miki i Laza dolaze i u Osijek. U četvrtak, 20.rujna, u KTopu moći ćete uživati u akustičnim verzijama pjesama njihovih matičnih bandova i ostalim obradama njima vrlo dragih glazbenih hitova. Svirka počinje u 21:00h, a ulaznica je 20 kuna + žestoko piće gratis.

Miki (vokal & gitara Six Pack/Čovek bez sluha) i Laza (back vokal & gitara Čovek bez sluha) nakon Osijeka odlaze u Orahovicu gdje će 22.rujna, u subotu, svirati u sklopu 2. rođendana udruge K.L.U.B. zajedno s još 2 akustična benda – Ekvilibrij (Na)  i Don’t forget about Polly (Os/Or). Koncert/rođendan se održava u dvorištu starog dječjeg vrtića (kod škole), a sve počinje oko 20:00h. Ulaz je besplatan.

Ovo je prava poslastica za sve fanove Six Packa i Čoveka bez sluha jer Miki i Laza izvode akustične verzije pjesma svojih matičnih bendova + još neke obrade njima dragih stvari.

Na ovom linku možete vidjeti Facebook najavu za nastup u osječkom klubu KTop-u, a na ovom najavu za nastup u Orahovici.  Više o udruzi K.L.U.B. i njihovom 2. rođendanu pogledajte na njihovoj stranici.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari