Cocktail BarKA: Cocktail Night, Latin House, Saturday Fever i nedjeljno ludilo

Cocktail BarKA i ovaj vikend za vas priprema odličnu zabavu i promotivne cijene različitih vrsta pića. Provedite vikend na Barci i pripremite za event koji vam sprema za idući tjedan.

04.10. ČETVRTAK – Cocktail Night

Ovaj četvrtak Vas pozivamo, da se dobro zabavite, uživate i opustite od svih briga svakodnevnog života. Naučili smo Vas poštovati i biti odgovorni za brand zabave koju smo stvorili. Nudimo Vam Tequilu Sun Rise po promo cijeni od 15 kn te Woo Woo po promo cijeni od 10 kn, a za atmosferu je zadužen DJ Joka. Startamo u 22 h. Upad je slobodan za sve punoljetne.

05.10. PETAK – Latin House Night

Svaki petak je rezerviran za Latin House uz DJ Saleta. Nudimo Vam Bahamu Mamu po promo cijeni od 15 kn te odličnu zabavu do jutra. Vidimo se!

06.10. SUBOTA – Saturday Fever

Budući da smo klub, koji pali maštu, zabavlja grad, daje uzbuđenje i more pozitivne energije, onda Vam i ovu subotu skromno i nenametljivo otvaramo vrata našeg kluba. Za atmosferu na 1st flooru je zadužen DJ Mattox, a za 2nd floor je zadužen DJ Ila. Od cuge Vam nudimo Blue Kamikaze po promo cijeni od 10 kn. Startamo od 22 h.

07.10. – Nedjeljno ludilo

Svake nedjelje nudimo SVE cocktaile po promo cijeni od 15 kn. Dođite i uvjerite se, da je i nedjeljom kod nas zabava zagarantirana!

[blockquote] Tjedna ponuda
Svaki tjedan pa tako i ovaj, do 23 h nudimo dva cocktaila po promo cijenama. Ovaj tjedan na red su došli Cuba Libre po promo cijeni od 15 kn te Pina Colada po promo cijeni od 15 kn.[/blockquote]

[span class=camera]GALERIJA: Keglevich party na Barci[/span]

Gramaphonedzie uskoro na Barci

U petak, 12.10. Gramophonedzie vas čekaju na Barci. Karte u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 30 kn u Caffe baru Davos ili u Cocktail baru BarKA, a na sam dan, karte će iznositi 50 kn.

[blockquote]Marko Milićević, poznatiji kao Gramophonedzie, je glazbeni producent i DJ iz Beograda. Uvjetnim početkom Markove karijere može se smatrati njegov odlazak na “Red Bull Music Academy” u Irskoj, 2000. godine. Po povratku s ovog “glazbenog sveučilišta”, Marko postaje diplomac na smjeru za Dizajn zvuka i muzičku produkciju Akademije umetnosti u Beogradu. Od tog trenutka počinje se baviti glazbenom produkcijom za brojne TV reklame, filmove i emisije, a možda najpoznatiji rad Marka Milićevića u ovom polju predstavlja glazba za špicu srpske verzije reality showa “Veliki Brat”, koju je on dizajnirao. Pod imenom Gramophonedzie Marko nastupa od 2006. godine. Ovim pseudoniumom potpisuje pjesme za veliki broj nezavisnih izdanja kao što su “Gotta Keep Faith”, “Yazuka”, “Guesthouse”, “DiskoZoo”, “Oxyd” i “Shak Digital”. Godine 2009. nastaje pjesma “Why Don’t You” koja pdmah postaje najveći hit ovog žanra u Srbiji. Ubrzo, pjesmu u svoje regularne playliste uvrštavaju i veterani housea, kao što su Louie Vega, Eric Morillo i Dennis Ferrerr. Singl “Why Don’t You” dolazi na 12. mjesto na UK Sales Chart već u prvom tjednu, a među Top 20 pjesama ostaje nekoliko narednih tjedana. Pjesma je postigla veliki uspjeh širom Evrope dostigavši 7. mjesto na “Belgian Sales Chart” i 26. mjesto na “Dutch Sales Charts”. Možda je najupečatljiviji podatak da je spot za pjesmu “Whu Don’t You” sakupio preko milijun pogleda na YouTubeu! Tokom 2009. godine, Marko “Gramophonedzie” Milićević remiksao je veliki broj pjesama različitih producenata među kojima su DJ Sneak, Mange Le Funk, The Young Punx and P’Taah, Professor Green i Jean Jaques Smoothie. U svojoj DJ karijeri, Marko je bio podrška brojnim velikim DJ imenima na njihovim nastupima po Srbiji. Bob Sinclar, Junior Jack, David Morales, The Shapeshifters, Basement Jaxx, Tom Novy, Axwell i Roger Sanchez samo su neki od njih. Nakon europske turneje koju privodi kraju, Marko Gramophonedzie Milićević planira seriju nastupa po SAD-u. Uz Marka, nastupaju DJ Joka te DJ Omke. [/blockquote]

PR objava

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari