Buđenje elektronske scene u Osijeku

'O2 Underground' novi je projekt osječkog kluba Oxygene kojim se nastoji probuditi elektronska scena u našem gradu. Pogledajte što su vam pripremili...

Osječki klub Oxygene predstavlja Vam novi projekt naziva ‘O2 Underground’, kojem je cilj pokazati da Osijek ispod siromašne i blijede scene još uvijek ima pokoju stvar za ponuditi. O2U nastojati će okupiti sve ljubitelje underground elektronike na jednom mjestu i pružiti im nekoliko sati dobre elektronske glazbe i ugodnog ambijenta.

O2U je projekt nastao u uvjetima ekstremne suše kvalitetne underground elektronske plesne glazbe u Osijeku i prije svega predstavlja pokret kojemu je cilj pokazati da Osijek ispod siromašne i blijede scene još uvijek ima štošta za ponuditi. O2U klupske večeri u Oxygenu nastojati će postići ono jedino bitno – održati underground u Osijeku na životu i oživjeti elektronsku scenu.

Omke, Daniel E i Marko Felinger 27.10.2012. otvoriti će novu klupsku sezonu u Oxygenu, koji će biti osvježen u tehničkom i vizualnom smislu (veliki video zid, poboljšan zvuk i rasvjeta, dekoracije prostora).

Cijena ulaznice, tj. podrška samom projektu i izvođačima iznosi simboličnih 10 kn, a samom kupnjom iste, posjetitelje čeka piće dobrodošlice i O2U hostese. Također, O2U ima i svoj happy hours period, koji traje od 23.00 h do 01.00 h. Unutar happy hour akcije, sva žestoka pića (strana i domaća) prodavati će pod akcijom 2 za 1.

S O2 Underground možete se umrežiti na facebooku i twitteru, ali i poslušati O2U promotivne mixeve na official.fm.

[blockquote]SiB.hr i osječki klub Oxygene poklanjaju vam 5 ulaznica za O2 Underground party. Sve što trebate napraviti je pritisnuti LIKE i u komentar napisati “Ja želim ići na O2 Underground party” Dobitnici preuzimaju karte na ulazu u klub, na sam dan eventa, uz predočenje osobne iskaznice.

Dobitnici su: Neven Ćirović, Katarina Gugić, Ivana Dobrić, Marko Jukić i Marin Gugić.[/blockquote]

O EVENTU:

DATUM/VRIJEME: Subota, 27.10.2012. / 22.00h

ULAZ: 10kn (uključeno piće dobrodošlice)

DJs: Omke, Daniel E i Marko Felinger

EXTRAS: XXL video zid, dodatno ozvučenje i rasvjeta, dekoracije prostora i O2U hostese

HAPPY HOURS: 23.00h do 01.00h sva žestoka pića (strana+domaća) pod akcijom ‘2 za 1’

Više informacija možete saznati na njihovoj Facebook ili službenoj stranici.

Keeping the underground music alive.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari