Cocktail BarKA: Veliki Heineken Party, Latin House i Saturday Fever

Cocktail BarKA vas poziva da provedete još jedan odličan vikend na brodu. Ovaj put, za četvrtak je pripremila veliki Heineken party, za petak su tu klasični latino house ritmovi, a subota je rezervirana za sve ljubitelje koktela. Pogledajte detaljnije...

Cocktail BarKA vas poziva da provedete još jedan odličan vikend na brodu. Ovaj put, za četvrtak je pripremila veliki Heineken party, za petak su tu klasični latino house ritmovi, a subota je rezervirana za sve ljubitelje koktela, odlične zabave te one koji se žele pridružiti modnim vodama. Pridružite se najluđoj zabavi i dočekajte jutro na brodu.

25.10. ČETVRTAK – Veliki Heineken Party

Veliki Heineken Party kojem morate prisustvovati! Nudimo Vam bogate nagradne igre, do sada najveći fond nagrada, Heineken 0,33 po promo cijeni od 13 kn, koje će Vam nuditi četiri atraktivne hostese i zagarantiranu zabavu do jutra uz DJ Saleta i probrane najveće hitove.

Uz sve to, priključujemo se Pravnom fakultetu Osijek i udruzi Leo Legos u prikupljanu novca za postoperativno liječenje za Biljanu Smolčić. Ulaz će se naplaćivati skromnih 10 kn. Nikad nije dosta ljubaznosti, dobrote, čovjekoljublja, milosrđa te suosjaćanja te se nadamo, da ćete se opet odazvati u što većem broju. Startamo od 22 h!

26.10. PETAK – Latin House

Svaki petak je rezerviran za Latin House uz DJ Saleta. Uz dobru zabavu, ugodan ambijent, nudimo Vam i cocktail Sex On The Beach po promo cijeni od 15 kn. Upad je slobodan za sve zainteresirane.

27.10. SUBOTA – Saturday Fever

Subotnje ludilo se i dalje nastavlja. Zanimljiva večer započinje u 22 h i traje do jutra. Naš kemičar (cocktail majstor) će Vam smućkati odličan Vanilla Sky Shooter, a DJ Greys će se pobrinuti za glazbu i atmosferu. 2nd floor zabavljati će Bonus band.

Napominjemo, da uz svaki kupljeni Vanilla Sky, dobijete kupon s kojim sudjelujete u nagradnoj igri. Glavna nagrada je poklon bon Midikennove škole manekenstva u iznosu od 500 kn! Sve zainteresirane djevojke, koje su voljne i željne naučiti osnove manekenstva, slobodno neka se uključe, jer možda je baš nekoj od Vas, zapisano u zvijezdama, da postanete svjetski model i naša Kate Moss. Kod nas se dolazi s jasnom namjerom, pa dok ne skoknete do New Yorka, slobodno dođite i nećete požaliti.

[span class=camera]GALERIJA: Keglevich party na Barci[/span]

[span class=camera]GALERIJA: Saturday Fever na brodu[/span]

PR objava 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari