Cocktail BarKA: Veliki Halloween Party, Studentska večer, Hard2belive with Kristina Lalić i Saturday Fever

Cocktail BarKa ovaj put pripremila vam je dugačak vikend. Pogledajte kako će izgledati Halloween party i tko će vas zabavljati ostale dane...

Cocktail BarKA nastavlja s odličnim izlascima. Ovaj put, za sve koji su se voljni maskirati, pripremila je veliki Halloween party u srijedu. Četvrtak je rezerviran za studente, petak za elektronsku glazbu, a subota je kao i obično tu da se ludo zabavite uz hitove i akcijske ponude.

31.10. SRIJEDA – Veliki Halloween Party

d5a464cb423176e4df7c55001901ccde.jpg

Već i ptičice na grani znaju za ovaj izrazito zanimljiv i zabavan običaj starih Kelta koji se održao sve do danas, a kojim se nekada davno slavio početak nove godine. Prema keltskom vjerovanju u noćima punog mjeseca, najčešće u noći prije Svih svetih, mrtvi napuštaju svoje grobove te odlaze u posjet svojim domovima. Kako bi se zaštitili od umrlih, živi su se prekrivali zastrašujučim maskama te stvarali veliku buku.

Svaka maska dobije gratis cugu, a u ponoć će stručni žiri izabrati tri najbolje maske. N ajbolja maska će biti bogato nagrađena! Zamaskirajte se, dođite, rasplešite se uz DJ Joku i preplašite sve oko sebe na najvećem Halloween Partyu ikada uz poziv za sve:

“Ghost and witches And creatures of fright. Don’t miss the call Of Halloween night”

Sva cuga 10 kn, a cocktaili 15 kn!. Upad free. Start 22 h.

01.11. ČETVRTAK – Studentska večer

Uz najbolji mashup by DJ Joka i bambus po promo cijeni od 8 kn, pozivamo sve studente i one, koji to više nisu, one, koji su željni dobre zabave, u instituciju dobre zabave. Protegnite svoje nožice do naše atraktivne lokacije i bez imalo straha opustite svoje moždane vijuge te se prepustite ludim i vrućim ritmovima najvećih hitova domaće i strane glazbene scene. Startamo od 22 h, a upad je free za sve ljubitelje dobre zabave.

02.11. PETAK – Hard2belive with Kristina Lalić

Cocktail BarKA i V 528 management s ponosom vam predstavljaju Hard2Believe with Kristina Lalić, koji će se održati u petak, 2. studenog 2012. godine. Od glazbe će se puštati Genre Tech-House, Techno i Deep-Tech-House, a ovaj projekt podržali su Omke, Anthony Furrier i Article Disco. Ulaz je za sve besplatan.

03.11. – Saturday Fever

O nadalekom poznatom ludilu, koje Vam nudimo vikendom ne treba uopće pričati. Subotom možete doživjeti zabavu, koja ni najmanje ne jenjava. Uz najnovije hitove i DJ Joku i naravno osoblje kluba, doživjet ćete nezaboravne trenutke. Tu je također i paparazzo, koji je zadužen, da napravi naluđe fotke, koje možete pogledati u našim galerijama. Startamo od 22 h, a upad je slobodan za sve zainteresirane.

[span class=camera]GALERIJA: Keglevich party na Barci[/span]

[span class=camera]GALERIJA: Saturday Fever na brodu[/span]

PR objava

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari