Cocktail BarKA: Brucošijada, Karaoke uz Tonija Cetinskog i Saturday Fever

Cocktail BarKA vas poziva da provedete još jedan odličan vikend na brodu. Ovaj put, za vas je pripremila veliku brucošijadu, karaoke i odličan subotnji provod. Pogledajte detaljnije...

Cocktail BarKA vas poziva da provedete još jedan odličan vikend na brodu. Ovaj put, za četvrtak je pripremila veliku brucošijadu pravnika, matematičara i fizičara. Za petak je u pripremi nešto sasvim novo – karaoke, a subota je rezervirana za sve ljubitelje koktela i odlične zabave. Pridružite se najluđoj zabavi i dočekajte jutro na brodu.

08.11. ČETVRTAK – Brucošijada pravnika, matematičara i fizičara

Ovaj četvrtak smo spojili pravnike, matematičare i fizičare. Puna večer zanimljivosti. Pozivamo se, da se svi zajedno oduzmemo i sa suprotnim spolom spojimo i da nas sila teža održi na životu, inače smo u potpunosti nastradali od strane pravnika. Ovaj četvrtak nijedan zakon se ne broji! Nudimo Vam točeno Karlovačko pivo 0,3 po promo cijeni od 10 kn, Jager 10 kn te bambus 8 kn. Za atmosferu i pomno odabrane hitove zadužen je DJ Mattox. Startamo od 22 h, a upad je free za sve studente, ali i za one, koji to nisu.

09.11. PETAK – Karaoke party uz Tonija Cetinskog

Ovaj petak nešto novo. Zapjevajte uz Tonyija i osvojite bogate nagrade. Budi odvažni i pokažite svoje glasovne sposobnosti. Upad free, a startamo od 21 h.

10.11. SUBOTA – Saturday Fever

Subotnja groznica se nastavlja! Isto mjesto, isto vrijeme i neizbježan odličan provod uz enorman izbor cuge i DJ Mattox-a., koji je zadužen za najbolju atmosferu u gradu! Vidimo se!

[span class=camera]GALERIJA: Prepuna BarKA njihala se u ritmu valova[/span]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari