BarKA: SiB College Party, Karaoke party & Saturday fever

Cocktail BarKA vas poziva da provedete još jedan odličan vikend na brodu. Ovaj put, za vas je pripremila SiB College Party, Karaoke party & Saturday fever.

Cocktail BarKA vas poziva da provedete još jedan odličan vikend na brodu. Ovaj put, za vas je pripremila SiB College Party, Karaoke party & Saturday fever.

29.11. ČETVRTAK – SiB College Party

Kako je Osijek pun dosta sličnih studentskih partyija i brucošijada, odlučili smo napraviti nešto drugačije, prepoznatljivije i zabavnije. Za početak, party će se održati na brodu, točnije Cocktail Barci, a za Vas smo pripremili Beer Pong igru, te igru u ispijanju piva i jedenju pereca. Osim ovih igara, prisutne će biti i hostese, koje će pomoću dregera mjeriti količinu alkohola u vašoj krvi! Oni najuporniji i najspretniji biti će nagrađeni. Cijelu noć na akciji će biti točeno Karlovačko pivo 10 kn, Bambus po cijeni od 8 kn (40 kn = 1l) te Medica po cijeni od 7 kn. Omogućili smo Vam i rezervaciju stolova te akcijsku cijenu boca do ponoći. Stranim hitovima zabavljati će vas DJ Miss Iness!

Akcijske cijene boca:

Vodka 1L – 100 kn
Jager 0,7L – 150 kn

Rezervacije:

– Separe ili stol možete rezervirati slanjem poruke u inbox profila ili slanjem SMS-a na broj 091/94-84-223.

– Rezervacije su važeće do ponoći te je obavezno naručiti bocu žestokog pića ili dvije litre Bambusa.

Prijave za Beer Pong:

– Prijaviti se za Beer Pong možete u paru i to u inbox profila ili SMS-om na broj 091/94-84-223
– Beer Pong počinje u ponoć u donjem dijelu Cocktail Barke
– ako ne znate pravila igre pratite SiB.hr 🙂

30.11. PETAK – Karaoke Party

Ovaj petak smo odlučili nanovo napraviti Karaoke Party uz točeno Karlovačko po promo cijeni od 10 kn te uz Medicu po cijeni od 7 kn. Za podizanje atmosfere je zadužen DJ Sale.

01.12. SUBOTA – Saturday Fever

Ova subota je rezervirana uz shootere po promo cijeni od 10 kn. Za pomno odabranu koncepciju glazbe je zadužen naš DJ rezident Joka. Pridružite se najboljoj zabavi u gradu! Startamo od 22 h, a upad je free za sve zainteresirane.

[span class=camera]GALERIJA: Prepuna BarKA njihala se u ritmu valova[/span]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari