Cocktail BarKA: Votka Ginger Party, Latin House i Crno-Bijeli svijet Party

Cocktail BarKA vas poziva da provedete još jedan odličan vikend na brodu. Ovaj put, za vas je pripremila Votka Ginger Party, Latin House i Crno-Bijeli svijet party...

Cocktail BarKA vas poziva da provedete još jedan odličan vikend na brodu. Ovaj put, za vas je pripremila Votka Ginger Party, Latin House i Crno-Bijeli svijet za sve koji vole tematske partye. Pridružite se najluđoj zabavi i dočekajte jutro na brodu.

13.12. ČETVRTAK- Votka Ginger Party

Ovaj četvrtak imamo promociju Gingera i Vodke po promo cijeni od 10 kuna. Atraktivke hostese će Vam uljepšavati noć, ali Vas i tjerati, da konzumirate odličnu kombinaciju pića. Nadamo se, da se nećete dugo i snažno opirati! Za doddatnu atmosferu je zadužen DJ Joka i njegovi umiksani hitovi. Startamo od 22 h!

14.12. PETAK – Latin House

Kao i svakog petka pa tako i ovog, vraćamo se Latin House-u. Provjerena glazba i odlična atmosfera, garantiraju nezaboravan provod.

15.12 subota – Crno- bijeli svijet Party

Za sve dobro raspoložene i željne dobre zabave, organiziramo tematski party “CRNO-BIJELI SVIJET”. Svi, koji su zainteresirani, neka se prilagode dress codeu. Plesni podij će zagrijavati DJ Miss Iness, a za još topliju atmosferu pripremili smo Bambus po promo cijeni od 8 kn te Deci deci po promo cijeni od 6 kn. Startamo od 22 h, a upad je free za sve zainteresirane punoljetne osobe. See ya!!!

[span class=camera]GALERIJA: Prepuna BarKA njihala se u ritmu valova[/span]

[span class=camera]GALERIJA: SiB College Party[/span]

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari