Šah Mat, What What i Live Jazz Jam u Oxygenu [Nagradna igra]

Pogledajte što vas ovaj vikend očekuje u klubu Oxygene...

U subotu, 15. prosinca u osječkom klubu Oxygene održati će se prvo izdanje novog serijala evenata, koje nosi naziv ‘Šah Mat, What What’. Ukoliko voliš dobar mash-up ili kako ga neki vole zvati čušpajz, Šah Mat, What What zasigurno će zadovoljiti tvoj apetit. Na prvom ŠMWW partyu nastupaju rezident programa DJ Risbo XL te rezident kluba O2 – DJ Daniel E.

Cijena ulaznice iznosi 10kn, a na samom ulazu čeka te i piće dobrodošlice. Uz sve navedeno, tu je i happy hours akcija od 23h do 01h, kada će se domaća žestoka pića prodavati pod akcijom dva za cijenu jednog i Tuborg 0,33l za 10kn. Start je u 22h.

[blockquote]SiB.hr i Oxygene dijele 5×1 ulaznicu za ovaj party. Sve što trebate napraviti je stisnuti LIKE i u komentar članka upisati “Ja želim ići na Šah Mat,What What”. Dobitnici se trebaju javiti na ulazu u klub s osobnom iskaznicom.[/blockquote]

Četvrtak, 13.12.2012. – Live Jazz Jam uz Barač-Mihić group



Klub Oxygene nastavlja s live jazz večerima uz Barač-Mihić group, koji i u četvrtak, 13. prosinca nastupaju za sve ljubitelje kvalitetnog jazz zvuka. Početak je u 20 sati, a ulaz besplatan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari