Oxygene: Live Jazz i Live rock večeri

Pogledajte što vas u Oxygenu očekuje ovaj vikend. Dođite i zabavite se uz Live Rock i Live Jazz večeri...

Pogledajte što vas u Oxygenu očekuje ovaj vikend. Dođite i zabavite se uz Live Rock i Live Jazz večeri.

Petak, 08.02.2013. – Live Rock: Zvučni zid feat. Božana

Live rock večeri u klubu Oxygene idu dalje, a svoju rezidenciju petkom od 21.00h nastavljaju Zvučni Zid i Božana, koji će i ovog tjedna zabavljati osječke ljubitelje live rock svirke. Ulaz je besplatan.

Četvrtak, 07.02.2013. – Live Jazz: Vladimir Babin (klavir) + Barač-Mihić group

Ovog četvrtka klub Oxygene poziva Vas na posebno izdanje Live jazz serijala, jer ćete imati priliku uživati u nastupu cijenjenog hrvatskog pijanista Vladimira Babina, koji će se pridružiti domaćinima (Barač-Mihić group). Nakon samostalnog koncerta u glazbenoj školi pod nazivom “Od klasike do jazza” ponajbolji hrvatski pijanist stati će i pred publiku kluba Oxygene.

Početak koncerta je u 21.00h, a ulaz je besplatan.

VLADIMIR BABIN

Prema sudu glazbene kritike pijanist Vladimir Babin jedan je od najeminentnijih predstavnika mlađe generacije hrvatskih pijanista. Klavir je diplomirao 1985. u klasi profesora Damira Sekošana. Dobitnik je brojnih nagrada na pijanističkim natjecanjima, kao i nagrade Rektorata Zagrebačkog sveučilišta kao najbolji student diplomat. Koncertira kao solist i član komornih sastava po Hrvatskoj i inozemstvu te nastupa uz orkestre kao solist. Solistički repertoar Vladimira Babina obuhvaća djela svih stilskih razdoblja, a posebnu sklonost ispoljava prema hrvatskim autorima. Osim u klasičnom izdanju, Babin često nastupa i kao vrstan jazz pijanist. Uz održavanje pijanističkih seminara, redovno sudjeluje i kao član ocjenjivačkih sudova na pijanističkim natjecanjima. Od 1997. docent je klavira na riječkom područnom odjelu Muzičke akademije Zagreb.


Klub Oxygene možete pratiti i na Facebooku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari