Oxygene: O2 Underground uz DJ Miss Sunshine

Nakon četiri uspješno održana eventa pod nazivom 'O2 Underground', klub Oxygene sa zadovoljstvom predstavlja peto izdanje ovog serijala....

Nakon četiri uspješno održana eventa pod nazivom ‘O2 Underground’, klub Oxygene sa zadovoljstvom predstavlja peto izdanje ovog serijala , koje će se održati u subotu, 23. veljače, s početkom u 22 sata. Ovog puta glavo ime večeri je Miss Sunshine, koja je svoj zanat ispekla upravo u klubu Oxygene, prije gotovo 15 godina.

Miss Sunshine svoju priču započela je 1997. godine u rodnom gradu Osijeku, gdje je stekla status talentirane i originalne pripadnice elektronske scene. Zahvaljujući odličnim i jedinstvenim nastupima, Sunshine je u početku obišla sve jače festivale i klubove u regiji, a nakon lansiranja vlastite produkcije uslijedile su ponude diljem Europe (Francuska, Engleska, Grčka, Nizozemska Španjolska, itd.) ali i Južne Amerike (Kolumbija), gdje je odradila i turneju. U posljednjih nekoliko godina njezinu produkciju preuzele su izdavačke kuće poput Monocline, Tic Tac Toe, Decoy i FVF, a iste podržavaju Pig & Dan, Tim Xavier, The Advent i Re:Axis. U aktualne zanimljivosti o Miss Sunshine valja uključiti i angažman na ovogodišnjem Tomorrowland festivalu, preko 9.000 fanova na facebooku i novo izdanje na etiketi KMS Records, iza koje stoji legendarni Kevin Saunderson.

Uz Miss Sunshine, iza DJ pulta naći će se standardna O2 Underground trojka – Omke, Daniel E i Marko Felinger. Cijena ulaznice iznosi 20kn, a i ovoga puta vas čeka piće dobrodošlice i happy hours od 23h do 01h, kada će domaća žestoka pića biti pod akcijom ‘dva za cijenu jednog’ i Tuborg 0,33l po cijeni od 10kn. Početak je u 22h, a službeno vrijeme zatvaranja je u 05h.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari